/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 426.
    +2
    panpa benim gördüğüm hatan: Sabırsız olmak. Eğer hedef senin anlattığın gibi güzel ve zor bir kızsa sabretmeyi bileceksin. Sen iş hemen olsun diye davranmışsın, insafsız 1 haftada olacak iş mi?

    Eğer kızla 2 hafta en fazla 1 ay çıkmak istiyorsan 1 günde bile ayarlarsın ama daha uzun soluklu istiyorsan tavlama sürecine de emek vermen lazım.

    Misal ben ortamlarda yaşımı söylemem hiç bazı kızlar bunu sorun edebiliyor illa söylemem gerekirse şakaya vururum yaşlandık be filan derim insanlar genelde beni olduğumdan 2 yaş büyük zanneder.

    Kızın öncelikle bilinçaltına işlemek önemli. Örneğin snapchat! Diyelim ki kız izlediği filmin ya da dizinin bir sahnesini snap attı hikayesine. Sen de aynı filmi izleyip kızın snap hikayesinden kalktıktan sonra aynı sahneyi hikayene koyacaksın. Burda taktik şu snap kıza tanıdık gelecek ve sen snap in süresini 1 saniye ayarladığın için ilk bakışta göremeyecek hele ki bir de yazı yazarsan onu okuyabilmek için defalarca açıp bakacak. Bu örnekte kızın bilinçaltına seni stalkladığı mesajını gönderiyoruz yani seni önemsediği senden hoşlanmaya başladığı.

    Biraz şerefsizlik olacak kardeşlerim ama amaç kızı sevdiğine kızı ikna etmen. Ben gerçekten sevmiyorsam da rol yapıyordum çoğu onun için ölüp bittiğimi zannediyordu. O günler geride kaldı çok şükür ben pişmanım yaptıklarım için. Kız senin sevgine inanırsa zaten sevgili olaylarına karşı olsa bile hayır diyemez.
    ···
   tümünü göster