/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +22 -7
     “AAAĞBi KADIN DEDiĞiN GÜZEL KOKÇAK”, “BIYIKLI KADIN MI OLURRR” FALAN DEME HAKKI KAZANDIRACAK ŞEKiLDE BAKIMLI OLMA DERSi VERCEM.

    Hak falan değil aslında, kimseyi eleştirme hakkımız yok. Sadece zütten fırlama bir tak gibi semtte oturup, aptal aptal milleti eleştirirken kendinize bir bakmanız gerek. Bunları yapınca da yine bir insan hakkında “bu ne aq” deme hakkına sahip olmuyosunuz ama dediğim gibi en azından insana benzeyip öyle konuşmak çok azıcık daha mantıklı. 

    En başta suya girip çıkmak çok önemli. Kışın haftada en az 3 kere banyo yapmanız lazım. Yazın bu 6′ya çıkıyo. Yani Becel’in reklamı gibi kafanızda yağla gezmeniz hiç ama hiç estetik değil, tabiri caizse tak gibi. Kepek oluşumunu da engelleyin, milletin güvendiği dağlara dönmesin kafanız ve omuzlarınız.

    ikinci olarak, duş jeli kullanın. Duş jeli gerçekten önemli arkağaşlar. Erkek olduğunuz için metabolizmanız biraz hızlı çalışıyo ve haliyle terliyoruz, bu sıkıntı değil. Ta ki bu kokumuz milleti rahatsız edinceye kadar. Koltuk altınız ve genital kısımlarınız -apış aranız-, gerdan bölgeniz felam özellikle güneşin kendini gösterdiği günlerde baya büyük sıkıntılara neden oluyo insanlarda. Bu yüzden biraz ağır kokulara yönelmenizi öneririm. Odunsu kokular olabilir veya çikolata falan da olabilir. 

    Saç kremi falan da kullanmanızı isterdim lakin şampuanı zor alan adamlarsınız, bu yüzden girmiycem bu konuya.

    Üçüncü olarak kesssssinlikle deodorant kullanın. Duş jelinin koltuk altındaki etkisi ikinci terlemeye kadar dayanabiliyo. Daha sonrasında at gibi kokmaya başlıyosunuz tekrardan. Otobüse binip ahır kokutmayın otobüsü.

    Tırnaklarınızı düzgün aralıklarla kesin ve aralarını lütfen temizleyin. Maniküre pediküre gitmenize gerek yok, ananızın 50 kuruşa aldığı tırnak makasıyla da yapabilirsiniz bu işlemi.

    Göğüs kıllarınızı orman gibi fışkırtmayın, eser miktarda kısaltmanızı öneririm. Hem yaz günlerinde pişmezsiniz hem de it gibi kıl dökmezsiniz. Artı olarak gömleğin önünü açıyosanız 2 düğme açın, fazlasını açmayın. Göğüs ucunuzun görünmemesine dikkat edin birader ben zorunda mıyım senin memeni görmeye?

    Ayda bir burun bandı kullanın. Siyah noktalarınızın sizi esmerleştirmemesi için bunu yapın ve gerçekten pahalı bir şey değil. Watsons’ta 8 TLye bulabilirsiniz, içinde 12 tane falan var zaten 1 sene zütürür sizi. Yapacağınızı bilsem kükürt sabunu falan da derdim de 1 hafta kullanıp bırakılıyo o.

    Lütfen ama lütfen uyum, kombin gibi başlıklar altında tamamen aynı renk giyinip dışarı çıkmayın. Öyle bir uyum yok. Gerçekten yok. Haki pantolon haki gömlek haki ayakkabı falan BÖYLE BiR ŞEY YOK.

    Her duş aldığınızda iç çamaşırınızı değiştirin ya da iç çamaşırınızla birlikte yıkanın.

    Sakallarınızı gelişi güzel uzatmayın, gözünüzün dibine kadar uzanan yerleri alın. Favorilerinizi kısa tutmaya çalışın. Saçlarınızdaki kırıkları da aldırın eğer uzatıyosanız, hem bu daha sağlıklı bir saça sahip olmanızı sağlar.

    Dişlerinizi günde en az 1 kere fırçalayın arkadaşlar lütfen aq tuvalet taşı gibi geziyosunuz ortalıkta, gerçekten çok kötü.

    Evet arkiler minimal düzeyde insan olma yolunda bu maddeler var. ilk paragraftaki yazdığımı da unutun sizin kimse üzerinde hakkınız yok şöyle olcak böyle olcak falan diye. Yıllarca kokarca gibi gezmiş insanlarsınız gördüğünüz insana saldırma hakkınız yok, özellikle karşı cins üzerinde böyle bir hakkınız hiç yok.

    Bu postu iyi ezberleyin ki insana benzeyen bir insan olabilin. Artık çıkarttırıp odanızın kapısına mı asıyosunuz, telefonunuza not mu alıyosunuz bilmem de bunları yapın aq. Size metrociksüel olun demiyorum, insan olun diyorum. Şu liste maddi olarak aylığa vurduğunda 20 lirayı geçmiyo.20 lira insan olmak için baya az bir para.

    Edit: Duş jelinizi yazın fresh kokulardan seçin. Üzerinde mavi olan şeyler fresh oluyo.
    ···
   tümünü göster