/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    -3
    sahip olduğu erkekler tarafından hem duygusal olarak hem de orgazmsal olarak yeterli derecede tatmin edilemeyip o iki erkeğin yetersizliğinden dolayı gözü üçüncü bir erkeği arar olmuş, iki erkeğin beceriksizliğinin bir sonucu olarak belki sahip olduğu ilkeleri çiğnemek pahasına da olsa gerçek mutluluğu ve zevki kendisine yaşatacak doğru erkeği arayışa çıkmış, kati suret ile hor görülmemesi gerekip mevcut iki erkeğin yetersizliğinin kurbanı olmuş kadındır.

    erkekte iş yoksa ve odunsa erkek, daha yontulmamışsa kadının ne suçu var. bir tanesini geçtik iki tanesi de mi odun olur efenim. bu kadar da şanssızlık olmaz. ne yapsın bu kadın odunlar ile yaşdıbını göz göre göre heba edip, hemcinslerinin yaşadığı duygusal ve orgazmsal zirve tırmanışlarını tecrübe etmesin mi ?

    edecek elbette. erkek nasıl benzer durumda ve hatta böyle bir durum olmasa bile keyfi bir biçimde mevcut eşini ya da sevgilisini göz ardı edip bir başka bedene yelken açıyor, o bedende bulmak istediğini arıyorsa kadında aynısını yapma hakkına sahiptir. tabi erkeğin yaptı gibi keyfiyet söz konusu ise böyle yapmamalıdır.

    kendisini duygusal ve orgazmsal olarak doyuran bir erkeği kadın neden bir başka erkek ile aldatsın ki ? mantıklı düşünülünce böyle bir şeye olanak verilmez. işin içine maddiyat girmiş ise veya fiziksel çekicilik, o vakit işler değişir tabi ki .
    ···
   tümünü göster