/i/Tespit

  1. 1.
    +37 -37
    Evet ırkçıyım, ırçıkıyız ne olacak?
    Yaşım 28 bu vatan ne için yaptın dersende vatan borcum olarak askerliğimi yaptım, her ay vergilerimi düzenli olarak yatırıyorum kazandığım helal para ile elektriğimide ödüyorum suyumuda vergimide. (Bunları niye yazdın dersen en altdaki yazdıklarına karşılık yazdım)

    peki k*rtler ne yapıyor?
    askere gitmek yerine dağa çıkıyorlar, pkkya yardım ve yataklık ediliyorlar(kimse inkar etmesin mk özellikle doğu tarafında askerlik yapanlar bir çok kez gözleriyle şahit olmuşlardır, o huur çocuğunun terörist olduğunu biliyon ama sırf vatandaş diye elinde silah yok diye dokunamıyon)
    vergi kaçırıyorlar, elektriği kaçak kullanıyorlar, herşeyi bedava istiyorlar

    mk en olmayacak şey ise özerlik ve kendilerine ait vatadaşlık istiyorlar
    madem Türk ırkına bukadar bağlısın hangi akla hizmet daha k*rt'um ama Türk kanı taşıyorum veya Türk'üm diyebiliyorsun diyebiliyorsunuz?
    söylermisin madem gerçekten Türk'sen daha ne gibime vatandaşlık, özerklik istiyonuz? niye Türk'üm demiyorsunda k*rt'üm diyorsun pis k*rt

    not: k*rtlere çugu mk
    not2: şimdiden çugulayacak k*rtlerin mk
    not3: ırkçılık yapıyorsun vs. diyenlerde Türk değildir mk bunlar hep gerçekler

    edit: not2 de demiştim k*rtler mutlaka çugulayacak diye entery altından hala gibim sonik mesajlar yazanlar var ama şunu bilin eğer vatanım, milletim diyipte k*rdüm diyorsa o adam milleyetçi filan değildir mk bana gibtiğimin k*rtlerini savunmayın madem vatanını seviyorsan bu milletin insanıysan k*rt değil TÜRK insanıyım diyecen...
    ···
   tümünü göster