/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +19 -9
    Gececi panpalarıma hayırlı geceler. Şu sıralar trendde ve altincilerde oyunlarla alakalı baslıklar gördüğüm için sizlere bilgisayar oyunları hakkındaki görüşümü yazmaya karar verdim.

    Biraz eskiden başlayacak olursam bizim eve ben 6. sınıftayken bilgisayar alınmıştı hepimizin söylediği klagib ders çalışma bahanesiyle. ilk geldiği sıralar çok oyun oynuyordum ama sonraları sıkmaya basladı gerek grafikler gerekse oynanış beni hayli sıkmıştı. Belki garip gelebilir ama mont and blade yada half life hiç oynamadım counter strikea ise arkadaş zoruyla basladım. Bunun sebebi oyunların hepsinde bariz kusurlar olması. Pes13 e kadar metin2 haric hiçbir oyun zevkli gelmedi. Pes13'ü de sadece iki hafta oynadım. Ronaldoyu messiyi hazardı agueroyu alıp boş sahada top sürer gibi oynamanın hiç bir mantığı yok. Nfs serisindeki keskin dönüşleri duvara yaslanıp dönmeyen yoktur heralde?

    Bugün pes16 ve fifa16da gol atmanın en kolay yolu (zorluk farketmez) oyun motorunun sizden beklemedigi anda şut çekmeniz. Oyunu bilmenize gerek yok yön verip absürt bi yerde absürt şutlar çekince gol atmış oluyorsunuz. Çalımlarda da farklı bişey söz konusuıı değil. Oyun motoru siz ataktayken forvet oyuncularınızı markaja aldığı an beklere verip bala züte goller atmakta mevcut.

    Trenddeki diğer bir başlıkta cs:go grubu kuruldu. Cs:go'da önünuz boşken sürekli silah değiştirerek ilerler ve karşınıza rakip çıktığı an birincil silahla zıplayarak ateş ederseniz sekmenin etkisiyle genişleyen imlecin içindeki heryeri vurursunuz.

    Özetle bugün dahi çıkan oyunların ömrü en fazla iki haftayken vaktinizi bilgisayar başında öldürmeyin. Ben gamerım diyenlere de inanmayın. Bunlar oyunu 3hafta oynayıp sadece oyunun açıklarından faydalanarak sizi ezmeye çalışan tiplerdir, oynarken aldıkları zevk oyundan değildir sizin can sıkıntınızdandır.

    edit: yine gibtiri taktan oyun içerikli başlıklar çoğaldı. allah akıl fikir versin neymiş dıbınakoyım en iyi hikayeli vs. vs.
    ···
   tümünü göster