/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -1
    çok yardımınıza ihtiyacım var. şuku yada çügü istemiyorum sadece taktik verin. Olay bu akşamüstü oldu kimle dertleşsem bilemedim çok üzgünüm o yüzden buraya yazıyorum. 18 yaşında bi bayan pampanızım 22 yaşında da bir abim var. 1 yıldır ciddi dedikleri bi ilişkisi var. sevgilisiyle de iyi anlaşırdık aslında ama son zamanlarda bir şey farkettim.
    Bu kız abimi felaket kullanıyor. Öyle böyle değil. Aileme karşı onu dolduruyor sürekli abimin parasıyla kendi hiçbir katkı yapmadan kendini gezdirtiyor en lüks yerlere zütürtüyor altın kolyeler bilezikler aldırtıyor. Benim yüzüme karşı gülüp arkamdan da o kim ya tarzı laflar ediyor.
    Normalde lafını esirgemeyen her şeyi çatır çatır söyleyen dişli bir kızım ama ne kadar sinir olsamda arada abim olduğu için kıza sadece soğuk davrandım. Buna rağmen abime beni şikayet etmiş. Abimde akşam işten gelince bana bağırdı özür diliceksin falan diye. Babam yok sadece annem var o da benim tarafımda oldu olmasına ama bu sefer de abim bizimle konuşmuyor. Benim şimdi ne yapmam gerekiyor bi yardım edin.

    Özet :Gelin görümce çekememezliğinden çıkan aile içi sorun

    Not: Sırf kızım diye ağız burun yapan abuk subuk konuşan olursa oklavayı ağzından sokar zütünden çıkartırım
    Not: Normalde pek entry başlık girmem kırk yılın başı girdik şurda üç beş kişi de olsa bi düzgünce fikir verin
    ···
   tümünü göster