/i/Tespit

  1. 1.
    +40 -4
    Size söylemek istediklerim var,sadece benim değil bir çok elemanın şikayet ettiği konulardan bahsetmek istiyorum size.

    -Beyler öncelikle ürününüzü beklerken tatsızlık çıkarmayın,emin olun ürününüz geç geliyorsa bu servisten dolayı değil üretim dediğimiz mutfak bölümünden kaynaklanıyordur (onlarında bir suçu yok koskoca mc donalds mutfağında iki kişi çalışabiliyor.

    -Özellikle dondurma odalarına gelen müşteriler alacağı ürünü aynı afişteki gibi zannedip artislik yapabiliyor. Be ananın amcığı mağazada mankenin üzerinde bir tişört beğenip alıyosun,eve gelip giydiğinde aynısımı oluyo amk???
    Zaten ordaki çalışanlara kolay gelsin,nasılsınız gibi insancıl yaklaşımda bulununca ister istemez fazla dondurma ve sos veriyor sana.

    -Paranızla artislik yapmayın beyler.Daha geçen gün dondurma odasında adam 1 tlye aldığı külaha sos dök istedi bende külaha sos dökülmediğini söyledim (zaten amk külaha sos dökülürmü,beyinsiz huur çocuğu)Vay dıbına koyim adam hemen başladı yok parasıyla değilmi ,farkı neyse fazlasıyla öderim falan.Bayan müşteri olduğu için artislik yapıyo huur çocuğu.Sanki boğaz manzaralı lüks restorana gelior amk.

    _Çalışanları ezmek gibi bir derdiniz olmasın.
    Beyler emin olun bir çoğu sabaha karşı 6'da eve gelip 10 da tekrar kalkıp işe giden elemanlar.Hemen müdürleri çağırıpta küçük düşürmeyin amk.Zaten müdür sizin yanınızda onu uyarsa da siz gidince daşşağa vurup ana avrat giriyo size haberiniz olsun.

    -Ve yanınızda sevgiliniz diye dolaştırdınız huur gizliden gizliye kasacıya yavşıyorsa hemen sert erkek kesilip artislik yappmayın,kafası bozuk bi tipedenk gelirsiniz ebenizi giber.

    Bu arada Bu Duru önVER kaşarıda bir anısını paylaşmış,yok neymiş acılı tavuktan domatezi çıkarıp chedar ekletmiş ama chedar soğukmuş muş,yok 6 defa kasaya geri zütürmüş müş... afferin dıbına kodumun seni.Çok iyi tak yedin.iyi küfür yemişsindir elemanlardan.

    Neyse beyler içimi dökmüş gibi oldu biraz kusura bakmayın :D

    http://www.imgim.com/269incin7941585.jpg
    ···
   tümünü göster