/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +40 -2
    edit: öncelikle bu başlık balon bir gibertme başlığı değil onu o koca kafana sok güzel kardeşim

    youtube music awards ziyareti
    yam yam style ziyareti

    beyler belki umurunuzdadir diye söylüyorum, amerika destekli darbe girisiminden beri ulkemize amerika ve avrupa menşeili sosyal medya ve haber platformlari tarafindan çılgınlar gibi bir karalama kampanyasi baslatildi. baktiginiz zaman her 5 turkiye baslikli icerikten 4u acik acik yurt dışındaki insanlari turkiyedeki asıl durumdan tamamen farkli bir sekilde provokatif öğeler içeren bir dille anlatiyor.

    yeri geldi darbe zamani birlik olduk, tek yurek olduk, sokaklarda darbecileri, tanklari va hatta f16lari puskurttuk.

    şuan ikinci aşama pgibolojik saldiri asamasindalar, disaridaki insanlara ulkeyi savas icerisinde gibi anlatmaya calisiyorlar. kendilerince stratejik olarak doğru bir hamle yaptilar, darbe girisiminde oldugu gibi kuresel boyutta da bizim sesimizin cikmayacagini dusunduler.

    şu am züt hikâyelerinize en azindan bir hafta ara verin, hep bir agizdan dunyanin en cok kullanilan sosyal medya sitelerine binlerce yorum ve icerik paylasalim.

    yapmamiz gereken yalnizca bir topluluk oluşturmak, gerisini twitterden ve sosyal paylasim platformlarindan yurutebiliriz.

    twitter ile yapmamiz gereken ayni anda tt olan hashtagin icinde önceden belirledigimiz haberleri paylasmak, ayni anda binlerce kişi tek bir haberi rt ederse dunya gundeminde tt olan hashtagde en ust sirada goruntulenecek icerik bizimki olur.

    ayrica serkandan yardim istiyorum, ayyildiz tim ile bağlantısı var sanırım, twitterden takip ettigim kadariyla önemli belgeleri paylaştıktan sonra bunu gören twitter yönetimi hepsini siliyor hesaplarini da askiya aliyor.

    ayyildiz takimindan istedigim isimize yarayacak birkaç belgeyi bize ulastirip takipci sayisi cok olan bir kac twitter hesabina ulasmasi, legal ya da illegal yoldan, kendi bilecekleri iş.

    cnn, bbc, nytimes gibi haber siteleri sosyal paylasim platformlarina onem verirler. ordaki haberleri onemserler. bizde reddit ve 4chan vb. platformlarda turkiyeyi insanlara yakin hissettirecek baslik acip altlarini yorumlarimizla dolduracagiz. burda yapmak istedigimiz yurt dışındaki insanlarla savaşmak değil, onlari bize karşı kışkırtanlarla savaşmak, bunu iyi anlayin lutfen.

    hadi eyvallah.

    // trende girene kadar beklemedeyiz //

    //başlığı paylaşın beyler, serkana kadar elden ele//

    destekleyenler
    | | |
    atarbey68
    vforananinami
    qeterimaye34
    take my jr
    boguss
    nickisevilmeyenadam
    furker121
    ibsirerkaa
    yaprak yiyen lokomotiv
    biji biji yaptirmadilar
    kelin biri
    bamyasizzenci
    yokartikamkk
    tevekelbin
    freeley
    ositaku browni
    ···
   tümünü göster