/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +2
    selam bin. başlıktada söylediğim gibi herkes bu oyunun içinde. hiç düşünüyormusun niye dünyada oldugunu, niçin burdasın, sen kimsin. Arkadaşlar bu konuda daha önce hiç duymadıgınız bilgileri duyacaksınız o yüzden dikkatlı okuyun. artık insanlık uyanmalı bu uykudan bu rüyadan..

    Binler öncelikle şunu aklınıza sokun.. hayatınızı siz yaratıyorsunuz başkası değil. illizyona kapılmayın. düşüncelere kapılmayın hatta hiç düşünmeyin, düşünce illizyondur sizi hayal dünyasına sokar. herşeyi anda yaşayın, zihninizdeki bütün kötü enerjiye sahip kavramları cıkartın atın (iyi kötü, çirkin,güzel vs.) böyle kavramlar yok. bunları zihin yapar evet iyi veya kötü diye birşey yok herşey oldugu gibidir. herkes bir dir ama ne yazıkkı hele 21.yy da bunu goruyoruz insanlar da gösterişlik, diğerlerini yargılama ve ikilemeye düşmeler çok sık oluyor. HAYATINIZI SIZ YARATIYORSUNUZ! ve bu dünyaya bunu ogrenmek için geldiniz.

    Herkesi sevin dıbına koyayım cok mu zor, lan bırakın yok şu böyle şu akpli şu chpli şu top şu gay şu kürt şu ermeni şu zenci şu çirkin şu kezban şu kro. Lan bırakın böyle şeyleri, kimseyı yargılamayın dıbına koyayım. herkes 1dir kimse kimsenin hayatına karışamaz. insanlara etiket yapıştırmayı bırak. Bak sen bir insana kötü bir laf söylersen o sen kötü olursun. Evrenin işleyişi böyledir, birisine zarar verirsen sen zarar görürsün. ama birisini seversen bü dünyaya cenneti getirebilirsin. Neden cennete girebilmemiz için ölmemiz gerekiyor? Artık bu rüyadan uyan.

    ilgili video: https://www.youtube.com/watch?v=cT6Io2_HW14

    bunuda izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=1o1LH9g4ABk

    edit: okuyan olursa herşeyi yazarım elımde cok video var aydınlanın az cogumuz sistemin bir kölesiyiz
    ···
   tümünü göster