1. 1.
    +1 -1
    Eveet güzel kardeşim şimdi gelelim senin olaya.

    Tatile gideceğim demişsin git eğlen tabi gençsin. Klişe bir laf vardır hollywood filmlerinde: "Vegas'ta olan Vegas'ta kalır." Aynısı tatil için de geçerli: tatilde olan tatilde kalır. Düşünme ki saçının sarısı açılmış teni bronzlaşmış kumral güzeller seninle tatilde ilgilendikten sonra sene içinde de arayıp soracak. Tabi ki aramayacak onlar da iyi biliyor ki tatildeki hayat gerçek hayatları değil, herkes okuluna işine geri dönecek hangi çevrede takılıyorsa o çevrede takılmaya devam edecek.

    Ben sana tatilde yapılan hatalardan bahsedeyim ufaktan

    -Kendini aşkını aramaya adamak, aga sahilde bi kız gördüm evlen dese evlenirim demek, lan kız bir için su çok hoşlandım demek.

    -Kendini asırlık çapkın zannetmek, plajdaki kızlara poz kesmek, cool cool takılmak

    -Aileyle beraber takılmak, anne babanın (ya da genelde dayı amca gibi insanlar da gaz verir) gazıyla gidip kızlarla konuşmak.

    -Havalı kız gruplarıyla gidip konuşmaya çalışmak

    -Salak erkek grubuyla ortam yapmaya çalışmak, sonra lan erkek erkeğe çok eğleniyoz diyip kızlardan ilişiği kesmek, neticede denize karşı osbir çekmek

    -Turistler sanki insan değilmiş onların zekaları yokmuş gibi davranmak, gereksiz yere ürkütmek

    Bunlar aklıma gelen birkaç davranış yanlışı. imaj olarak yapılan davranışları tatilde düzeltmek için çok geç kalmışızdır. Zaten ana maddeleri biliyorsun, alevli şort giyme plastik güneş gözlüğü takma, yaşlı dayılar gibi sandalet giyme, denize şınorkelle ve paletle gitme(balina mı avlıycan amk iki kulaç at çık) ten rengin açıksa güneşte kalma ve mutlaka güneş kremi kullan.

    Benim gibi esmersen bile güneşte çok kalma, pascal noumaya dönersin. Hafif bronzluk iyidir: Bol sütlü kahve gibi ama sütü çok olacak.

    Şimdi gelelim yapılacaklar listesine...

    -Tatil kısa bir süreç, kızların arkasından koşmak için çok kısa. 15 günde ayarladğın kızla 1 gün takılıp eve geri dönersin. Unutmaman gereken taktik, sana yakın davranan kızlarla takıl beklentini yükseltme.

    -Ortamlarda sıyrılmaya öne çıkmya çalışma komik duruma düşersin. Ortamda yer etsen dahi o ortam dağılacak yolda görsen tanımazsın bir daha o tipleri. Sakin takıl. Sakinlikten kastım cool değil. Konuşmya dahil ol aklına gelen her taku anlatma, hoş sohbet olmana gerek yok kıç kadar tatil yerinde elbet bütün erkeklerle kızlar eşleşse sana da bi kız düşer. Eğer ki düşmüyorsa tatile memlekete gitmişsindir benim yapabileceğim bişey yok.

    -Kızlarla ilk konuşmanda vurucu hamleleri yap. Kastım iltifat et, bildiğin en güzel hikayeleri anlat. Yeni tanıştığın kıza gözlerin güzelmiş de. iltifatı çok uzatma" gözlerin şu denizi giber atar o kadar mavi" gibi tamlamalara girişme. Bu güzel taktiktir: "gözlerin güzelmiş, ellerin zarifmiş, burnun ufakmış vs vs" basit havalı ve tam tatillik iltifatlar.

    -Heyacanlı şeyler yap. Tabi kıza göre değişir bu etkinlikler ama ilk seçeneğin: "gel sahilde yürüyelim" olmasın. "gel beraber yüzelim" en basit etkinliğin olsun. Yöreden yöreye değişeceği için senin daha iyi bilmen lazım eğlenceli etkinlik.

    -Bütün bunlar olurken bakışmak çok önemli. Bakışlarında vaatler olsun. Romantiksin gibi eğlencelisin gibi davran.
    ···
   tümünü göster