/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +458 -86
    Olay daha 1 hafta önce başıma geldi. Arkadaşlarla toplanmışız park gibi bi yerde çalılarda oturup çekirdek kola yapıyoruz 4 kişiyiz. Bi tane pkklı bir bin var(bunu bizden ayri sayiyorum)bana kalsa hiç çağırmam ama arkadaşın kuzeni olduğu için onuda çağırmak zorunda kalıyoruz. Çağırmasak bile öğrenip damlıyor huur herif.

    Bu yine apo sero biji bişiler demeye başladı. Benimde zoruma gidiyor yanımızda bu kadar rahat davranması. Bende kürdüm ama bu vatan için gözümü bile kırpmadan canımı veririm.

    Neyse bu bana  "La zik beni zikeyim seni sen niye konuşmuyorsun" dedi. Tabi bende durur muyum 2 çekirdek çitledim ve kolamdan bi yudum alıp buna dönerek "Lafını bölmek istemedim, zira bölmek sizin işiniz ne de olsa" dedim.

    Bunu duyan 2 arkadaşım kolaları çalkalayarak pkklinin üstüne fışkırttılar. Diğer 2 side beni omuzlarina alarak andımız eşliğinde çimenlerde koşturdular.

    (basligi tekrar actim simdi calinti gibisinden damga yiyip silik yemiyek)

    edit=cugulayan pkkli ve sevenleri

    edit2=@14 te bi hikaye baslattik devam ettirin beyler biz ettirdik gerisi sizde bitirince hikayeyi ayri baslik acip bu hikayemizi yazicam panpalar
    ···
   tümünü göster