/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +33 -2
    Evet mümin kardeşlerim dini paylaşımlar yaptığımdan dolayı hesabıma çaylak atılmıştı. Allah"ın izniyle hesabım açıldı. Şuan bunu okuyan tüm kardeşlerim gece vaktindeler eğer ülke dışında değilseler. Siz belki bilmiyorsunuz ama belki şuan cinler sizi izliyor , cinlerin iyiside var kötüsüde var bu yüzden onlardan korunmanız gerek.

    Allah insanları ve cinleri yalnız kendisine kulluk etmesi için yarattı bu yüzden cinleri üstün görmeyin sizi koruyabilecek tek şey alemleri yaratan eşi ve benzeri olmayan ALLAH"tır . Bu yüzden Allaha dua etmeniz gerekiyor. Siz ne kadar günahkar bir kul olsanız dahi Allah merhametlilerin merhametlisidir bu yüzden sizi korur. Eğer Allah günahlarından dolayı insanları hemen cezalandırsaydı dünyada insan kalmazdı emin olabilirsiniz.

    Geçmiş günahlarınızdan tövbe edin . Kuranda cinlerden korunmak için 2 tane ayet vardır. Peygamber Efendimiz s.a.v yatmadan önce 3 kere nas suresi , 3 kere felak süresi okuyup eline üfler ve vücudunun her noktasına eline sürermiş . Bu peygamberimizin yaptığı sünnetlerden biridir. Bunu yaparsanız Allah sizleri korur ve Ayet el kürsi okursanız siz uyurken melekler sabaha kadar sizi korur.

    Sizlere Nas ve Felak suresini yazcam üşenip araştırmayanlar olabilir. Ezberleyin yavaşça olmadı sürekli bakarak okuyun ama ezberlemeniz sizin için daha iyi

    Nas Suresi Arapça
    1. Kul, euzü birabbin nâs,
    2. melikin nâs, ilâhin nâs,
    3. min şerril vasvasil hannas,
    4. elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs,
    5. minel cinneti ven nâs.

    Felak Suresi
    1. Kul, euzü birabbil felâk,
    2. min şerri ma halak,
    3. ve min şerri gagibin iza vakab,
    4. ve min şerri neffassâti fil ukad,
    5. ve min şerri hâsidin iza hased.

    Eğer şukularsanız sözlükteki her kardeşimiz bundan faydalanabilir hayırlı geceler.
    ···
   tümünü göster