/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +347 -18
    (Hep palavra dinleyecek haliniz yok ya)

    Bundan 8 sene evel alın lan size harbi acı acı gerçek hikaye trende girmek için gibimsonik hayal ürünü fantezi yok. Lise 1 e başlıyorum farklı bir semtte hiç bir arkadaşım yok sadece eski okulumdan 3 kişi o lisedeymiş biriyle aynı sınıftaydık ortaokulda ama muhabbetimiz yoktu . Lisede zaten farklı sınıflardaydık farklı bölümlerde vs.

    Gittim ilk günü işte böyle bahçede sıra var güneşin altında kaç saat sürdü bilmiyorum bayağı bir sıkıcı açılış konuşması ayakta çok uzun süre kalmıştım bacaklarımın arkası acayip ağrımıştı birde güneş çarptı başım kazan gibi. Herkes cinayet zamlısı gibi donuk ifade etrafa bile bakmaya çekiniyor bazıları şöyle geriniyor bir şey yokmuş havasında sanki yıllardır aynı ortamda böyle bir artizlik hareketler falan. Ben zayıf cılız bir çocuktum yaşıma göre küçük gösterirdim sakalım yoktu simam çocuksuydu sivilce bile 1-2 tane çıkardı cillop gibi çocuktum kız olcakmışım erkek olmuşum yani kız güzeli bir erkektim tabi karı kız ortamı için -15000 genelde olgun kızlar kekolara bakardı.

    Lise hayatım boyunca hiç bir kavgaya dahil olmadım benim lise1 zamanımda okul çok kötüydü lise4ler haraç kesiyordu ama benim gibi sütlerden haraç kesmediler sınıftan çıkmıyorduk öyle anca kantin wc bazıları daha lise1deyken ortam kurarım yok grup yaparım umuduyla böyle bahçe falan gezmeye kalkıyordu amk artizi sonra harçlığını domalıyordu..

    (Gerçek hikaye dinlemek isteyen olursa devam ederim size namus sözü asla sallamasyon ekleme yapmayacağım elbet herkesin lise hayatında bir şeylere tanıklık olmuştur çok eski zamanlarda düşükler mi dersin, bıçaklamalar mı.. bizim okul eskidir 80li dönemlerde intihar olayı olmuş çok ünlüdür mesela hamile bir kız bebeği aldıramamış ailesinden korkup okulda intihar etmiş)
    ···
   tümünü göster