/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
http://hizliresim.com/ZYDPlG
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler oncelikle haftanin ilk gunu iyi gecmistir sizin icin umarim. Son zamanlarda sozluk tam eski havasina donuyor derken aniden bazi liseli yanlisi basliklar acilmaya basladi.

    (bkz: neden küçük olanlar liseliler horgörülüyor)
    (bkz: bende 17 yaşımdayım)
    (bkz: israil ordusunun aşırı ciksi askerleri) - cocugun eli kiza degmemis ki bu fotodaki kadinlari ciksi goruyor beyler. Bunu bir kehraneye goturmek abileri olarak bize duser.

    Gordugunuz gibi liselileri bizim incisozluk bunyesine katmaya calisan basliklar aciliyor. Ben uzun suredir inci sozlukte takilan bir panpaniz olarak (bu hesabim yeni olsada) eskiden bu basliklarin 50 suku 3 hayir ile yollandigini bilirim. Peki neden artik bu basliklar 80-90 suku alip trende cikiyor?

    Hemen acikliyim panpalarim. Bildiginiz gibi ulkemiz git gide yeni nesilin etkisi altina geciyor. Ulkemizin nufusunun yuzde 52 si 14-25 yasi arasinda. Simdi beyler bizim sozluk yasimiz da 16-25 yas olarak dusunursek genel olarak, bu da demek oluyor ki 30 yasinda olanlar, evlenenler vb. sozluge ara veriyorlar. Bunlarin yerini de yeni nesil kapatiyor. Yeni nesilde 18 yasindaki adamlar 15 yasindaki cocuktan ayar yiyor yani buguye saygi yok.

    Simdi 15 yasindakiler yukaridaki gibi basliklar acinca sozlugun asil toplulugu yavas yavas bunlara gerekli tepkiyi veremeyecek kadar cilizlasiyor. Bazilariniz gibtir deli diyecek, ben adam olanlardan degil, muallak ve gotveren olan yeni nesil erkeklerden bahsediyorum. Trenddeki basliklar gayet iyi sekilde anlatiyor bu picleri oraya bakin artik nasil kisilerin yetistigini gormek istiyorsaniz.

    Simdi asil konuya gelelim. Bu cokmeyi nasil durdurabiliriz? Sozlugun reisleri ve yazarlari bu ise el atmali beyler. Boyle baslik gordugunuzde direk basmalilar cukuyu. Liseliler ne kadar iyi olurlarsa olsunlar (ki degiller zaten amk) bu sozluk onlarin yeri degil. Bu sozluk agirbasli, ne yazdigini bilen, siyaset yapan, yetenekli mizahsorlerin yeridir. Her gun gibis hikayelerinin trende ciktigi su gunlerde, boncuk omer, selma abla ve bunun gibi hikayeleri unutmayanlar, toplanin!

    EY YUCE INCI HALKI! SES VERIN! Kendimizi sosyal hayattan kurtarmak icin geldigimiz sozlugumuz elimizden kayip gidiyor! Bunun olmasina izin mi vereceksiniz zanzalar! Gun birlik gunudur. ilk nesil dokuzuncu nesil demeden toplanip bunlari engellememiz lazim panpalar, eski duzeni kurmamiz lazim tekrardan. Su gotu taklu liselileri atalim su sozlukten.

    TESEKKURLER!
    ···
   tümünü göster