/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -1
    Iyi akşamlar sayın inci sözlük ailesi.ilk defa trende girmek için yazmayıp başlığın trende girmesini istiyorum çünkü bu ciddi.

    Abim hava harp okulu 3.sınıf öğrencisi. Yaygın olan haberleri biliyoruz. Bütün tv kanalları hava harp okulu darbe yaptı diye bağırıyor. Benim direkt olarak abim ve bazı arkadaslarından duyduğum ise bizi tatbikat var diyerek zütürüp polise sıkmamız için zorladılar. içimizden sıkmayız diyenlere de kendileri sıktılar.Biz de başımızdaki hain komutanlar sıkıyoruz sansınlar diye havaya sıkmaya başladık. Beyler inanın bu insanlari tanısanız asla böyle bi ihanete kalkışmayacaklarını, vatan bayrak aşığı insanlar olduklarını anlardınız. Tamamen başındaki fetöcü darbeci pislik komutanlarının emri ile hareket etmek zorundaydılar.şu an ise bütün hava harp okulu öğrencileri hapiste.Üstelik hiç bir karar, somut kanıt olmadan.

    şimdi sizden ricam kardeşlerim,#askeriogrencilersucsuz hashtagini desteklemeniz,Çünkü askeri ögrencilerin planı değil bu.Onlar vatanını satıcak insanlar olsalardı 14 yaşında yaşıtlari hayatını yaşarken asker olmayı seçmezlerdi.

    Ve sayın başkanmıza sesleniyorum. Biliyorum ki bu fetö köpekleri tsk dan ve ülkenin değerli diğer birimlerinden temizlenecek lakin Hiçbir güvenlik soruşturması yapılmadan bütün oğrencilerin ceza alması ve tsk dan ihrac edilmesi adaletsiz. Asla başkanmızı suçlamıyorum ve ülkenin akıbeti için en dogru kararı vereceğine inanıyorum. Dediğim şey bu kararı verirken masum insanların canının yanmaması

    edit:Beyler başlığı trende sokalım ki daha çok insana ulaşsın. modlar da destek olsun
    ···
   tümünü göster