/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +42
    Seviyordum be beyler o aralar daha yeni başlasada ona olan aşkım seviyordum. Yüzünü gözünü değil yüreğini seviyodum. 2 günde ne yüreği demeyin amk yüzünü sevseydim ilk geldiğinde dibine düşerdim. O akşam hiçmi geçmez beyler zaman hiçmi akmaz. Bizim sarılmamızı bekleyen zaman o akşam tatile çıkmıştı.

    Okuldan sonra bizim tayfa aradı nerdesin niye gelmedin falan dediler. Anlatırım sonra diyip geçistirdim. Dua ettim Allah'a hasta olmasın diye olucaksa da fazla olmasın diye. O geceyi kırk takla atarak geçirdim sabah ilk işim Eylül'ü aramak oldu. Hasta bir ses duymamayı bekeldim ama sesi çok bitkindi geliyodu.

    Otobüse binip Eylül'ün yanına gittim. Yanında olmam gerekiyordu kartı henüz yoktu. Bu bahaneyle binalarının önüne gittim. Mesaj attım

    +Kapının önündeyim gel hastaneye gidelim.
    -Evde kimse yok bizimkiler işte dedi.
    +Acile gideriz veline gerek yok dedim.
    -Yardım edermisin bana dedi ve dış kapıyı açtı.

    Hangi daire diye ararken kapıya dayanmış bir halde onu gördüm. Onu o halde görmek o kadar kötü yapmıştı ki beni doktoro gitsek kim hasta derdi. Eve davet etti içeri girdim beklemeye başladım üstünü değişip duvarlara tutuna tutuna yanıma geldi. Hemen kalktım yanına gittim koluma girdi benden destek almak için. Evi kilitleyip durağa doğru yola çıktık.
    ···
   tümünü göster