/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +36 -2
    Beyler öncelikle kendimi tanıtayım.195 boy 75 kilo kaslı gideri olan bir panpanız değilim. hepiniz gibi ben de tipsiz özgüven yoksunu, asosyal,arkadaşlarını görünce hasetinden çatlayan"neden ben değil nedeeen"diye kaderine isyan eden ama bir o kadar da neşeli hayat dolu bir panpanızım.
    Neyse olaya geçelim. sabah kahvaltımı yaptım. biraz mahalleyi turlayıp eve döndüm. bizimkiler akşam tahsin amcanlara gitcez haccdan geldi ona göre dediler.iyi tamam dedim. birden midem bi garip oldu. kahvaltıda yediğim acı biber mi
    dokundu her ne olduysa artık. gittim tuvalete gayet normel bir şekilde rahatlayıp geldim.
    zaman aktı o melun akşam sonunda oldu ve gittik. selamun aleyküm aleyküm selam faslından sonra şöyle bir göz süzdüğümde eş dost tanıdık tanımadık en az%72.9 oranında genç bayan nüfusu olduğunu istatistiksel olarak tespit ettim. neyse zemzemimizi içtik hurmalarımızı yedik derken aniden bağırsaklarımdaki sesi farkettim. panikleyip "lâvabo hangi tarafta acaba hacı amca?" dedim gösterdiler. girdim tuvalete pantolonu indirir indirmez çatçutçaatpatküüüt deyiverdi.
    eyvaaah lan daha bu başlangıç deyip kendimi tutmaya çalışırken hemmen taharet musluğunu açıyım da maşrapayla birlikte çıkardığı gürültüyle sesi absorbe etsin diye geçirdim içimden. musluktan gelen ses dünyamı yıktı.
    Fısss fıss fıs! Su yok. noluyo lan demeye kalmadan bi defa da panikle sifonun kolunu indirdim. orda da o nalet ses.
    pıss trook fısss!!
    hani akbilin kontör yok sesinde hissettiğin o çaresizlik var ya heh işte aynını hissettim.bir anda öyle bi ter bastı ki zütümden akan terle sağlam iki barajı doldururdum. baktım işin içinden çıkılacak gibi değil gözümü kararttım "gümmm paat gümmmforşşş"diye noktayı koydum.
    bir anda o saniyeye kadar evin içinde ekgib olmayan curcunanın yerini ölüm sessizliği aldı. dünya durmuş gibiydi sanki. tuvaletin karşısındaki mutfakta bulunan bi milyon kızın ufak gülüşmelerini fısfıs konuşmalarını duyar gibi oldum. yapacak birsey yok. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama.bir an cesaretimi toplayıp zütüm yerde çömelmiş vaziyette kapıyı yarım açıp
    "teyzeee burda su yok galiba kem küm ettim."dur oğlum dur su abonesi yapılmadı suyu aşşadan getireyoz unuttuk biz onu ya tüüh"dedi. sağolsun teyzem gayet sakindi 3 kova suyu mırın kırın etmeden getirdi. çıkarken sessizce teyze bir müddet kapalı kalsın dedim.
    halden anlarmış teyze kulakları çınlasın"tamam evladım tamam dedi göz kırparak. koşar adım aşağı indim ama adamların arkamdan kim lan bu yaratık? dediklerini duydum. ağlaya ağlaya 1 saat yürüyüp eve geldim. evdekiler 15 gün güldüler.o gün bu gündür misafirliğe gitmem. hiçbir toplu organizasyona katılmam.

    Tutarsa@2 ve @4 birbiriyle hesaplaşacak.
    ···
   tümünü göster