/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
https://www.google.com.tr...C#imgrc=kEoopklgb-ifZM%3A
  1. 1.
    -1
    ilk önce bu adamı kısaca tanıtacak olursak Faɾid Faɾjad, Faɾs asıllı ABD vatandaşı keman viɾtüözü. "Kemanı ağlatan adam" olaɾak biliniɾ ve dünyanın en iyi keman viɾtüözleɾinden biɾisi olaɾak kabul ediliɾ.fon müziğe ilgim bu adam sayesınde başladı kemandan çıkardığı sesle hiçbir şarkının veremediği hüznü size fon müzik şeklinde sunuyor. dinlerken gözlerinizi kapatın çok uzaklara gidebiliyorsunuz. Türkiye'deki müzik kalitesini tartışmaya gerek yok. önerdiğim fon müziği istanbulun ruhu.bu adamın ünlü sözleride var bunları da paylaşayım adamın yaşam felsefesini öğrenin, zira insanı yaşatan sözleridir;

    Acı da evrensel olmalı, bir çocuğun eline diken batsa, bütün dünya yanmalı.

    Zira kadın, dudakları ile sevgili, elleri ile anne, sözleri ile dost, bakışlarıyla çocuktur.

    Kemanın inceldiği noktada, ben bu hayat denilen kuɾmacadan kopuyoɾum. Günlük hayatın tekdüzeliğinden, küɾesel empeɾyalizmin popüleɾ kültüɾünden ve en çokta özünü yitiɾmiş, içi boşaltılmış, değeɾsizliği kendine paye edinmişleɾden kuɾtulmak ve kaçmak.

    Tam uyuyacaksınız bir çığlık sesi... Çocuğunuz ağlıyor. Ne mutlu size ki o hayatta. Dünyanın başka bir yerinde şu an çocuklar ölüyor.

    insanın cüzdanı değil yüreği büyük olmalı(bu kadar para almasına rağmen)

    Birinin hayatına, birinin üzüntüsüne, birinin mutluluğuna, birinin ruhuna, birinin eline, yüzüne, sırtına, omuzuna, yüreğine, bazen söz, bazen göz, çoğu zaman kalbinizle minicik de olsa, tüm samimiyetinizle dokunun..

    Kadın, hayattaki en mükemmel enstrümandır,
    Ama ne yazık ki, her erkek nota bilmez... (tam bizi anlatan)
    ···
   tümünü göster