/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +26 -12
    gib kırığı kırılması tıptaki ismiyle penile fracture öncelikle penile fracture nedir kısaca bi açıklıyim peniste kemik yok bilindiği üzere. kan pompalayan bir damarın çatlaması sonucu derinin altına kan dolmasıdır.
    olay anında "çat" diye ses de geliyormuş. genelde cinsel ilişki sırasında kadının üstte olduğu pozisyonlarda olabiliyomuş.

    Nasıl olur?

    Şişlik ve morluklarla seyreden penis kırılması; yırtılmalar ve tahribatlar sonucu gelişiyormuş. Kırılmalar genellikle penisin tam anlamıyla ereksiyon halinde olduğu ya da aşırı zorlandığı durumlarda oluşuyomuş. Bu sorun genellikle cinsel ilişki sırasında kadının erkeğin üzerindeyken kontrolünü yitirip ani olarak hareket etmesiyle görülür. Ayrıca penisin kadının amın'dan çıkıp kadının zütüne çarpması da kırılmaya yol açabilir.

    Belirtileri nedir?

    Penis kırılmalarının ne tür belirtiler verdiğine gelince. Bu sorun çok şiddetli ağrı, morarmayla gelişen renk değişikliği, penis ucundan taze kan gelmesi, idrar yapamama ve ileri derecede şişmeyle kendini belli ediyomuş

    edit: beyler tamamen bilgilendirme amaçlı yazdım amacım midenizin içine etmek felan değil ilerde başınıza felan gelmesin diye yazdım tedaviside zor zaten ona göre

    edit2: otuzbirci panpalarıma bilgi bu mastürbasyon sırasındada olabilir amk yani burda mantık gibin kalkık olduğu zamanlarda dikkat ediceksin öyle ani hareket veya penisini bükmek gibi değişik fantezilere fln kalkışırsan kırılabilir.
    ···
   tümünü göster