/i/Devlet

  1. 1.
    +52 -11
    Beyler, devletin müdür ve müdür yardımcısı olarak atadığı kişiler Akpartili, tarikat mensubu din öğretmenleridir. Okuldaki kızların giyimine karışırlar. O çocukları toplayıp dini(!) seminer verirler. Kızlarla erkekleri yanyana gördülermi kıyameti koparırlar. Birçok okulun öğrencileriyle konuştum ve hepsi bu konudan şikayetçi. Amaa, anası babası tarikat üyesi olanlara özel bir ilgi gösteriyorlar. Kızlarla erkekleri birbirlerine karşı düşman kılıyorlar.
    Hükûmetin kadınları toplumsal hayattan soyutlamaya çalıştığını hepimiz çok iyi biliyoruz. 3-4 çocuk yapın diyorlar fakat çalışan kadınlarımızın izinlerini düşürüyorlar. Ve bunun üzerine kadın; ben iş yüzünden çocuk doğuramıyorum veya çocuklarıma bakamıyorum, işten ayrılmam en iyisi der ve işi bırakır.

    Böyle bir ülke nasıl gelişir amk. Bu mahlukatların işi gücü kadınlar, kadınların giyimi olmuş.

    Tarikat üyeleri ne yapar? => Yemek daveti adı altında toplanırlar, yarak kürek konuşurlar.( hocam, yanımda şeytan var günahmı?) Hoca dedikleri adama bi sakso çekmedikleri kaldı amk. Sonra hep beraber toplandıkları evde namaz kılıp ebesinin amcığına dağılırlar.

    41 yaşında bir adam, akpartiye bağlı ve tarikata üye. daha 2 yıldır çalışıyor. Ama evi lüks dayalı döşeli, kendine ev bile almış. ÇIKAN SONUÇ: Verdiğimiz vergiler bu akılsızlara maaş olarak geri dönüyor.

    Harbiden bıktım
    ···
   tümünü göster