/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 826.
    +11
    Panpa sana tavsiyede bulunayım. Şu 40 gün önce kara çarşaflı başlıktaki panpamada tavsiyede bulundum (profilimde en çok şuku alan sondan 6.) Adama oldü diyolar uymak ya da uymamak sana kalmış.

    Panpa eğer rahatsız eden varlık insan ise ( insan olduğunu varsayıyorum) öncelikle eve ufak tuzaklar hazırla mesela tüpü aç X içeri girince boom patlat yok eğer bu kadar büyük şeylere gerek yok diyorsan en mantıklısı eve bıçak stokla her yatağın her dolabın altına küçük bıçaklar koy.

    Eve bol bol ayna yerleştir ve aynaların nereye baktığını ne tarafları gösterdiğini iyice ezberle. Evi tamamladığımıza göre sıra nasıl yapacağına geldi.

    Aile üyelerinin evde olmadığı birgün sen evde kal ve müzik aç yüksek seste sanki hiç gibimde değilsin gibisinden bu onu sinirlendirecek ve hata yapmasını sağlayacaktır.

    Şimdi o anı beraber yaşayalım evdesin müzik çalıyor. Kapı çaldı bir yerden kapıya bak gizlice ve yine o X i gördün gibleme müzik açık kalsın kapıyı kırdı veya arkadan girdi sen evin en merkezi yerine pus müzik açık kalacak ama X ben gibiciyim tavırlarıyla artist artist yürürken hooop amucuh diye bağır X sana bakacak ama zeki olan sen aynaları kullanarak bir gölge oyunu yapacaksın adam aynadaki sene saldıracak ayna kırılacak ve X kısa süreli Noluyor amk derken bıçak ile diz kapağının arkasındaki tendonları keseceksın bu onu yürüyemez hale getirir. Polisi ara gelsinler durumu anlat.

    Tebrikler hayatta kaldınız.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu nasıl bi fantezi amk ahsvdmsbandlsmdlfkfmmsjsns
      ···
    2. 2.
      0
      Ulan amk senin güldürdün bin allahta seni güldürsün
      ···
   tümünü göster