1. 1.
    +37 -5
    1-) ilgiye açtır.
    Burada "ben kızım cnm yaa tmm mı" dediğinde tüm ağzı sulanmışların peşinden geleceğini bilir. Ve ona gerçek hayatta verilmeyen ilgiyi burada tatmin etmek ister, takılır.

    2-) Güzel değildir.
    Ortalamanın altında bir güzelliği olduğunu bilir. Her aynaya baktığında bilir bilmesine de ne yapacağını düşünür. Sonra burayı keşfeder. Burada açlardan bir tanesini kekleyeceğinin hayalini kurar ve takılır.

    3-) Yalnızdır.
    Arkadaşları onla bunla gezerken yalnızlığını " ben kızımmm yaa ona göre knuşş çocukkk" dediğinde hemen peşine bir "inci çocuğun" takılacağını biliri, burada takılır.

    4-) Kız arkadaşı yoktur.
    Kız arkadaşı olmayınca burada erkek kanki yaparım planlarıyla gelir "aga ben bildiğin kızlardan değilim ona göre" deyip burada takılır. Bizim saf inciciler de "aa ne kadar harbi kız deyip" takip atar, mesajlarıyla onu tatmin eder.

    5-) iki taraflı ajan olmak ister.
    Kızların ne halt yediğini bilirler fakat erkekler tarafında neler döndüğünü bilmeyen sinsi bir ajan gibi aramıza sokulurlar. Erkekler hakkında bilgi toplar. Meşhur whatsapp grupları ise bu bilgilerin kahkahalar ile paylaşılması için bir yuva olur.

    6-) Twitter- instagram- Scorp takipçisi kasmak ister.
    Be güzel panpam kız twitterını instagrdıbını boşuna mı veriyor sana. Sende göster inanayım diye tutturursun. O da bir güzel oturduğu yerden takipçi kasar ve beleş ekmek gözüyle burada takılmaya devam eder.

    7-) inci mizahını takip etmek için.
    Objektif bakıldığında belki de en az yüzdeli kız kısmı budur. Hanım hanım girer. Hoşuna giren entrylere bakıp gülüp çıkar. Etliye sütlüye karışıp her entrysinde " bak ben kızım tmm mıııı, ona göre dvrancaksınız tmm mıı" demez. "Bak bu da twitterım"
    deyip takipçilerin sıraya girmesini beklemez.

    işin özeti burası inci beyler. Uyanık olun, gözünüzü açın. iki 250 gram görünce hobaaa kız mı, nerdeee nerdeee deyip aç aç saldırmayın. Böyle prim kasmaya çalışan kızlara ayar olduğum kadar böyle aç aç, gözü dönmüş inci yazarı olamayanlara da ayarım. Dışarıda zaten kaldırıyorsunuz bari şu biz bize olduğumuz yerin de içine etmeyin. Saygılar...
    ···
   tümünü göster