/i/Devlet

  1. 1.
    +108 -156
    o komutanlarin icinde ateist yok mu aminakodumun ise yaramaz got verenleri ya .. devletin ve ordunun dini olmaz aminakoyim o eskidendi .. din uğruna savaş mi olurmuş aminakoyim böyle saçma bir sey olabilir mi ..Ordumuz TÜRK ORDUSUDUR METE NiN ORDUSUDUR OĞUZ KAGANIN ORDUSUDUR BiLGE KAGAN IN ORDUSUDUR. MUSTAFA KEMALiN ORDUSUDUR arap ordusu değildir giberim adam olun züt züt konusmayin inanan inansin herkese empoze etmeye calismayin .. SAVAŞI KOMUTANLAR KAZANIR DiNi SAFSATALARLA SAVAŞ KAZANILMAZ iMAN GÜCÜ DIYEN AMINAKODUKLARIM VAE BIDE ULAN iT BALKAN HARBINDE NIYE iMAN IN KURTARMADI SENi

    ARAP PUTA TAPARKEN TÜRK GÖKLERE BAKIYORDU

    edit: din uğruna savaşı savunanlar var ulan anlayin 400 sene meydan nuharebesi kazanamayan Osmanlının karsisindaki kafir degilmiydi size göre e niye kaybettiniz o zaman amk mallikta sınır tanimiyorsunuz ..iyi komutana sahip olan ordu kazanir iman la salak salak hababam allah diyerek kosturmayla savaş kazanılmaz. .

    israil arap savaslarini hatirlayin birlesip saldirdilar kim kazandı? ?? huur çocuğu israil kazandi niye cunku adamlar güçlü Allah araplarin kazanmasini istemedi mi yoksa?? araplar kafirmiydi? ??

    Çanakkale le de iyi komutanlar sayesinde kazandik ayni asker balkan harbinde sopa yedi..

    TÜRKLÜKLE arap dini bir değildir islam araplarin kabile duzeninden toplumsal yaşama geçiş surecinin cahiliye devrinin bir eseridir.. neyse girmeyecegim o konulara ama ŞANLI 2000 YILLIK TÜRK ORDUSUNA arap komutan getiren TÜRK DEĞiLDiR. .
    ···
   tümünü göster