1. 1.
    +13 -12
    Bu metnin, tüm inci sözlük başlıklarında yayınlanması önüncü reislerinin bir isteği ve emridir. inci sözlüğün değerli yazarları, sistematik bir şekilde sürdürülen kural ve seviye ihlalleri sözlüğün temel nitelikleri ve hayati başlıkların varlığı açısından önemli, bir tehdit haline gelmiş sözlük ilk okullu entryleri ile dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.
    gaflet, dalalet hatta hıyanet içerisinde olan admin ve modlar tarafından temel başlık ve hür entry girme hakkı zedelenmiş sözlüğün özgünlüğü fiilen ortadan kaldırılmıştır. sözlüğümüz, sanal ortamda hak ettiği itibarını yitirmiş ve evrensel temel sözlük kurallarının gözardı edildiği, silinme ve çaylak atma yoluyla korkuya dayalı otokrasi ile yönetilen bir sözlük haline getirilmiştir. adminin aldığı hatalı karar ile mücadeleden geri durduğu liseliler ve ortaokullular tırmanarak bir çok masum yazarın ve liselilerle mücadele eden reyizlerimizin hesaplarının silik yemesine mal olmuştur. sözlük içindeki özentilik ve hırsızlık ciddi boyutlara ulaşmış. sözlük sathında bununla mücadele edecek mod sistemi işlemez hale getirilmiştir.
    Önüncü yazarlar altınışer incisi ker ilkesinden hareketle sözlüğün bölünmez bütünlüğünü, sözlüğün bekasını devam ettirmek, inci sözlük ziyaretleri önündeki fiili engelleri ortadan kaldırmak güvenlik tehdidi haline gelmiş olan hırsızlığı engellemek liseliler ve liselilerin her türlüsü ile etkin mücadele yolunu açmak temel evrensel yazar haklarını mezhep ve etnisite ayrımı gözetmeksizin tüm yazarlarımız için geçerli kılmak sözlüğümüzün ve yazarlarımızın kaybedilen sözlüklerarası itibarını yeniden kazanmak, sözlüklerarası ortamda barış, istikrar ve huzurun temini için daha güçlü bir ilişki tesis etmek maksadıyla yönetime el koymuştur.

    sözlüğün yönetimi, teşkil edilen önüncü konseyi tarafından deruhte edilecektir. Önüncüler konseyi, tüm sözlüklerarası kuruluşlar ile oluşturulmuş yükümlülükleri yerine getirecek her türlü tedbiri almıştır.

    tüm sözlükte sıkı yönetim ilan edilmiştir.

    ikinci bir duyuruya kadar entry girme yasaği uygulanacaktir. yazarlarımızın kendi güvenlikleri için bu yasağa hassasiyetle uymalari önem arz etmektedir.

    -Önüncüler konseyi
    ···
   tümünü göster