/i/Devlet

  1. 26.
    +1
    Panpa hakkın var ama yanlışlarında var.
    1- öğretmen maaşları düşürülsün demisin ama o adam da ev geçindiriyor onu dusunmuyorsun o adamında çoluğu çocuğu var.
    2- imamlık rahat bi meslek olabilir ama onu söyle dusun çorba yaparken yapman gereken tek şey karıştırmak ama başında beklemelisin sadece namaz kıldırıyor olabilir ama sürekli kıldırıyor günün her vakti sabah hanginiz kalkıp evinde namaz kılıyor çok aziniz adam kalkıp camide millete namaz kıldırıyor.
    3- emeklilik yaşı gelmiş insanlar çalışabilir çünkü Suriyeliler bile emekli maasindan çok para veriliyor eğer çocuk okutan birisiysen emekli maaşıyla geçinmek imkansız ama boşuna aç gözlülük icin olanlarda haklısın.
    4-milletveklillerinde tamamen haklısın hatta dokunulmazlıklar felan her tak kalksin sadece yatiyolar zaten sadece yatak verilsin bunlara yeter.
    5- düzce belediye başkanı konusunda da haklısın ama diğer belediye başkanları içinde aynısı yapılmalı ve bu tahsis edilen araçlar sadece iş amaçlı kullanılmalı.
    6-yesilkart konusuna gelince ülkede işsizlik çok ama iş olmadığından kaynakli değil adam yarak kurek bi üniversite okumuş masabasi iş istiyor o yüzdende işsiz yani haklısın.
    7- panpa ben bilsem ( bilim ve sanat merkezi) ogrencisiyim bu kurum ustun zekalı ve ustun yetenekli çocukları ilk okulda alıp üniversitesi re siteye kadar yetiştiriyor ama içerisi özürlü insanlarla dolu çoğu torpille baba mesleğiyle baba parasiyla kazanmış burayı benim siralamam yüksek olduğu için girdim ama aslında kazanması gerekirken bu torpilliler yüzünden kazanamayan çok insan var.(Beyler yanlış anlamayı ustun zekalı çıktım derken bi artistlik yapmak istedim dersler tak gibi)
    8- bende asker çocuğuyum babamın yanına sık sık giderdim halada giderim asker abilerle sohbet etmek çok zevklidir o ders olayına gelince de ben 8. Sınıftayken babamın yanındaydım babamın yanında çalışan askeri vardı sohbet ederken dersler nasıl dedi iyi de Türkçeyi yapamiyom dedim ben Türkçe ogretmeniyim dedi 30 dk herşeyi anlattı
    Karakter sınırı bitti mk
    ···
    1. 1.
      0
      Ceza konusunda da haklısın panpa ustte karakter sınırı varmış o yüzden yazamadim
      ···
    2. 2.
      0
      Bende üstün zekalı çıktım da bir tak olmadı nerde bu okullar panpa
      ···
   tümünü göster