/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +24 -5
    Benim arkamı dönmemi tamamen yanlış anlayıp, arkama yanaştı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuştum sanki. Arkamdan yaslanmaya başladı. Hiçbir şey düşünemiyordum, utancımdan kıpkırmızı kesilmiştim.

    Aklımdan türlü şeyler geçiyor, ama kılımı bile kıpırdatamıyordum. Benim bu tavrımdan cesaret almış olacak ki iyice sokuldu bana. Nefesini ensemde hissediyordum. Birşeyler fısıldadı, ama bir kelime bile anlamadım. Bir müddet sonra şoku atlattım, ama ne yapmam gerektiğine karar veremiyordum.

    Daha bir saatlik yol vardı. Sonunda, farklı bir heyecan olur, hem kalabalıkta kimse de farkında değil, zaten bir basamak da alttayız diye düşünerek, işi oluruna bıraktım. En fazla çocukla biraz oynaşır, zevklenirdim. Ben aklımdan bunları geçirirken bizimkisi ellerini kullanmaya başladı.

    Hafifçe popomu okşuyordu. Bir süre sonra sıkıp bırakmaya başladı, baya ön sevişmeye doğru gidiyordu olay...  
    ···
    1. 1.
      +8
      kestane spor diye amli nickimi olur amk
      ···
    2. 2.
      +2
      Panpacım sana panpa diyemi hitap edeyim bilemedim gerçi ama neyse, o otobüste 8-9 tane incici olsaydı görmelerine gerek yok kokunu alıp önce seni gibenleri ön sevişme niyetine giberlerdi daha sonrada senin amınla zütünü yer değiştirirlerdi gerçek zevki anlardın, lakin bu zevkide tatmak istersen bana yardımcı olcak 8-9 incici panpamla kapında olacağız yer zaman farketmez masraflar bizden
      ···
   tümünü göster