/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +17 -1
    O adamla hergün böyle yüzleşemezdim. Başka bir yere taşınsam mı falan diye düşünüp, gece geç saatlere kadar internetten ev aradım. Ama kiralık ev fiyatları uçmuştu. Yatağıma uzandım, aklımda yine otobüsteki gibilişim geldi, elimi amıma attım ve hem o anı hayal edip, hem kendimi okşayarak boşalmaya çalışıyordum.

    Ama bu sefer hep Hamit abi'nin yüzü gözümün önüne geliyordu. Hayalimde, otobüste gibilirken arkama bakıyorum, beni gibenin Hamit abi olduğunu görüyorum,

    "huur, bizi yiyormuşsun, bak seni nasıl milletin içinde kanırta kanırta gibiyorum!" diye söyleniyordu. Sanırım akşam duyduklarım beni etkilemişti. 

    Bu hayal ve Hamit abi'nin söylediklerinin etkisinde, ona bakışım değişmişti. Onu gördükçe, gözümün önüne o söyledikleri ve beni giberken hayali geliyor ve ıslanıyordum.

    Artık kendimi tanıyamaz olmuştum. Önceden kaçmaya çalışırken, şimdi onunla karşılaşmak için fırsat kollar olmuştum. Atık Hamit abi bende takıntı haline gelmişti, hep olur olmaz yerlerde beni gibtiğini hayal ediyordum. Sanki sevgilimmiş gibi hissediyordum. Hamit abi de sanki bunu fark etmiş, bana yakın davranıyor, ama tepkimi kestiremediği için ileri gitmiyordu.
    ···
    1. 1.
      +2
      devam et huur kalktı
      ···
   tümünü göster