/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +5 -17
    edit 2: olum siz gerizekalımısınız korkmayın dinden çıkmazsınız lan okuyun eheheh
    Günümüzün popiülel kültürü olan antiteistlerin genel olarak benimsediği tutumdur. Peki gerçekte öylemi harbi züt korkusundan mı ibadet ediyoruz? Türkiye’nin bazı tatlı su müminleri korkudan demek değil de sorgusuz sualsiz ibadet ettiği yalan değil. Peki ne kadar kabul olur bu ibadetler hiç girmeyeceğim çünkü konu bu değil.

    Allah’a yağcılık yapabilmemiz için Allah’ın bizim nasıl birisi olduğumuzu bilmemesi lazım değilmi? Boşa düşünme ateist kardeşim yanisi Allah’ın bizi tanımaması lazımki ona daha iyi biriymiş gibi kendimizi tanıtabilelim. Bunu yapabilmemiz için Yaratıcının tıpkı Antik Yunan’daki tanrılar gibi insanımsı özelliklere sahip olması lazım ve bizim hakkımızda ekgib bilgisi olması lazımki fake atabilelim kandırabilelim, bombayı imha edermiş gibi yapıp sonra kafayı kaldırıp ct operatörünü vurabilelim eheheheh.
    Sonuç olarak malum kendisini zeki zanneden ateist kardeşim biz yağcılık yapmak için ya da züt korkusundan dolayı namaz kılmıyoruz. Kılanlar olabilirmi? Olabilir ama ben kılmıyorum varmı amk. Zira onun da yağcılık yapabileceğini söyleyen birisinin zihnindeki yaratıcı tasviri ilkeldir.
    Gelelim kuran ne diyor (kurandan örnek vermeyip Büşra Küçük’ün kötü çocuk romanından veriyim istiyosan ihihihihi)

    Necm 32: Sizi en iyi bilen O’dur: Hem sizi topraktan oluşturduğu zaman hem de annelerinizin karınlarında ceninler halinde bulunduğunuz zaman. O halde kendi kendinizi temize çıkmış göstermeyin;kimin sakındığını en iyi bilen O’dur.

    Bunları söyleyen muhafazid değil benim hakkımdaki her şeyi bildiğini iddaa eden yaratıcıdır. Bunu yazarken ne düşünüyorum, kafamdan ne geçiyor,ne kadar kötüyüm,ne kadar iyiyim zaten bu yaratıcı bunları biliyor neyin kafası?

    Ben bu lafları söyleyen yaratıcıyı nasıl kandıracam ammısına koyduğum bunu da söylesene facebook kapak fotoğrafına siz ona inanç dersiniz biz korku demesini biliyosun ehehehe.
    Her neyse son olarak Ali imran 29 ile noktayı koyayım.

    Göğüslerinizde olanı gizleseniz de açıkasanız da Allah onu bilir

    edit 1: eğer bu başlığı okuyunca dinden çıkacağınızı düşünüyosanız gidin lahmacuna tapın.
    ···
   tümünü göster