/i/Tespit

  1. 1.
    +87 -10
    Ülkemiz son günlerde ciddi bir saldırı altında askerlerimiz Ortadoğu batağında ışidle, ypg-pkk ile savaşıyor. Sınırlarımız içerisindeyse fetullahçı işbirlikçiler devlete sızmaya çalışıyor, doğu, güneydoğu illerimizde bombalar patlıyor askerimiz polisimiz şehit düşüyor. Biz ise olan biteni çaresizlik içerisinde haber kanallarından öğreniyoruz. Geçen sene tam da bu zamanlar sokaklarımız, evlerimiz rengini atalarımızın kanından alan bayraklarla doluydu. Ama ne olduysa herkes bir zaman sonra bayrakları çıkardı o güzel görüntü kayboldu.Şimdi tekrar yapıyoruz bu icraati herkes evindeki bayrağını balkona assın. En azından bayrak sevgimizi, bayrağa duyduğumuz saygıyı kaybetmeyelim. Ben asınca nolacak demeyin beyler burası denildiği kadarıyla internet içerisindeki en aktif sözlük. Siz bu başlıktan yola çıkarak bayrağınızı asarsınız sizden gören komşularınız bayrağını asar ve manzara hiç olmadığı kadar güzelleşir. illa bayrağımızı asmak için büyük çaplı bir saldırı, onlarca şehit, onlarca vatandaş kaybımızın olması gerekmiyor, illa bayrağımızı asmanız için Hacc'dan bir yakınınızın gelmesi gerekmiyor, illa bayrak evinize bayrak asmanız için şehidinizin olması gerekmiyor. Gün girlik günüdür hiçbir şey yapamıyorsak bile düşmanlarımızı kudurtalım bu mavi göklerin beyaz ve kızıl süsünü asarak. Bir olmamız , birlik olmamız hiç olmadığı kadar
    gerekli bu günlerde. Ahir zamanın son savaşı son haçlı saldırısı ortadoğu üzerinden başlayıp son Türk son Müslüman kanı damlayana kadar devam edecek. Ben bayrağımı asmaya gidiyorum beyler, bu başlığı herkes görene kadar devam edeceğim.

    Arif Nihat Asya'nın bayrak şiiri size ilham kaynağı olsun.
    BAYRAK

    Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
    Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
    Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
    Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

    Sana benim gözümle bakmayanın
    Mezarını kazacağım.
    Seni selâmlamadan uçan kuşun
    Yuvasını bozacağım.

    Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
    Gölgende bana da, bana da yer ver.
    Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar:
    Yurda ay yıldızının ışığı yeter.

    Savaş bizi karlı dağlara zütürdüğü gün
    Kızıllığında ısındık;
    Dağlardan çöllere düştüğümüz gün
    Gölgene sığındık.

    Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı;
    Barışın güvercini, savaşın kartalı
    Yüksek yerlerde açan çiçeğim.
    Senin altında doğdum.
    Senin altında öleceğim.

    Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
    Yer yüzünde yer beğen!
    Nereye dikilmek istersen,
    Söyle, seni oraya dikeyim!

    BAŞLIĞI GÖTÜNDEN OKUYAN gibiKLER:
    Sizin gibi huur çocuklarını gibime bile takmıyorum bana prim yapma diyorsunuz ama çok komik bir duruma kendinizi düşürüyorsunuz. Bana prim yapma diyerek tepki gösteriyosunuz ama hepinizin aklında şuna nasıl ayar vereyim de şukulanayım sancısı var gibikler. Alın şukuların hepsi sizin olsun huur çocukları bayrak ulan bu bayrak neresinden prim yapayım anasının dıbına dinamit koydugumun evlatları. Sanki şukulandığım zaman inci puanlar bir gibe yarıyor. Herşeye muhalafet olacagınıza şu başlığı baştan sonra analiz ede ede okuyun ananızı gibmezler merak etmeyin.!

    Bunu prim için yaptın diyenler olacaktır elbet. şimdiden onlara cevabım bayrağımızı balkonlara asmak için teşvik etmek ne zamandan beri prim oldu?
    ···
   tümünü göster