/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +85 -4
    31 çekilirken yapılan hatalar
    ---
    Başlamadan;

    Öncelikle bu yazımızda sadece yapılan hatalar üzerinde durucaz. Yakında 31 teknikleri ve doğru 31 çekmenin 10 altın yoluyla karşınızda olucaz.

    1.Evin her odasını kontrol etmemek:
    Genç 31 ci arkadaşlarımız ilk başlarken evin boş olduğu anı kollarlar ama ev boş mu tam kontrol etmezler yada yatak altları gibi abu sabuk yerlere bakıp paranoyaklık yaparlar. Yapılması gereken şey ise evdeki her odaya sakince göz gezdirmektir.

    2.Kapıyı kilitleme
    Bu yakalanmamak için yapmanız gereken en önemli şeydir mutlaka sokak kapısı ve kendi odanızı kilitleyin ki ani baskın yemeyin. Genellikle aileler dışarı çıkınca bi şey unutup geri dönerler.

    3.Mendil, Islak mendil, yapay am...
    31 i çekiceğiniz tekniğe göre değişmekle beraber yanınızda hep bir peçete ve ıslak mendil bulundurun. ortalığın batmasını baştan engellersiniz stres yapmazsınız. Tabi yapay am yapıyosanız başka.
    Not:yapay am hakkında detaylı bilgi incisözlükte mevcuttur.

    4.internet bağlantısı
    videolarınızı veya 31 materyalinizi internetten açıçaksanız video tam dolmadıysa ve internet giderse dolan kısımlar boşa gider ve error alırsınız.ya da yeterince malzeme açmadıysanız istemediğiniz bir kaynağa boşalabilirsiniz.

    5.Zevkin dorukları
    31 çekerken düşündüğünüz şeyi çatır çutur gibiyo gibi düşünürseniz erken boşalırsınız. Sakin olun ve anın tadını çıkarın. Unutmayın onlar da sizi gibi insan ve onları giberek onları cezalandırmış olmuyosunuz.

    6.Attırmak
    sağa sola attırmayın, peçeteyi kullanın

    7.31 sonrası kontrol
    yerleri ve üstünüzü kontrol edin sperm damlamış mı diye. Damladıysa ıslak mendille ya da kolonyayla ıslatın ve silin. Sonra kurumaya bırakın.

    8.Geçmişi sil
    Tarayıcınızın geçmişini silin. cookiler sonraki seferlerde siteye kolay girmeniz için kalsın.

    9.tuvalet
    oturduğunuz yere sperm damlatmayın evde başka biri dikkat ederse yakalanırsınız. sirke ya da kolanyayla silin.31 den sonra çişinizi yapabildiğiniz kadar yapın. peçeteyi tuvaletin içine atın çöpe değil. Sifonu çekin

    10.Normale dönüş
    kilitleri açın terinizi silin camları açın ve normale dönün isterseniz bir keyif sigarası yakabilirsiniz.

    edit:beyler trende girmişiz yakında yeni bir başlıkla karşınızdayım takip te kalın
    edit 2:vol 2 hazır olmak üzere beyler, şukuları çoşturun ve viteslerinize sahip çıkın
    ···
   tümünü göster