/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +114 -2
    ---devam beyler--- toplanın

    insanlar saf değildi çok geçmeden bu tekerrür eden olayların Hamit-ümit ile bi bağlantısı olabileceğini cozmuslerdi. Kimisi ondan korkuyor ve çocuklarını uzak tutuyordu. Kimisi ise olayın üstüne daha çok gidip onu toplum önünde daha da fazla aşağılıyordu. Ama hamit-ümit her zamanki halinden ödün vermiyor ve ona yapılanlara kafasını eğip geçiyordu. Çünkü oda ilk hatasını serseri gencin kafasını dağıtarak yapmıştı.

    Fakat daha yapacakları yeni başlıyordu. Son olayın üstünden en fazla 2 hafta geçtikten sonra bu sefer mahalle de oynayan küçük bir kız çocuğu kaybolmuştu. Mahalle bu sefer bir bütün olarak ayağa kalktı ve olayın ardı arkasını soruşturmadan hamit-ümiti linç etmeye kalktı. Çevreden geçen biri bu olayı polise bildirmiş ve hamit-ümit canını zor kurtarmıştı. Onu ambulansa binerken gördüğümü hayal-meyal hatırlıyorum. Yüzü kanlar içinde, kıyafetleri kanlar içinde kalmıştı ama o yine her zamanki sakin tavrını koruyordu.

    insanlar polise bu olayların hepsinin arkasında onun olduğunu söyledi fakat polisin yaptığı aramalar yine sonuçsuz kaldı. Herkes bir delil olmadığı sürece ona kimsenin dokunamayacagini biliyordu. Bu işten karlı yine hamit-ümit olmuştu. Çünkü can tehlikesi olduğu gerekçesi ile ona polis koruması bile verilmişti. Sanki hepsi planlanmış gibi!

    Okuyan varsa devam edeceğim ama rezleri göremiyorum beyler.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bu partta baydı bıraktım
      ···
   tümünü göster