/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +38
    Yine bir throwback yapmak istiyorum. Çalıştığım kurumun gizli salonundan 1940 yıllarda hitlerin genetik deney yaptığı sıralarda, ruslarda altta kalmak istemedi. Rusların kanalizasyon tünellerine kolayca girmeleri,istihbahrat almaları , ve düşman mevzilerini yok etmek için minyatür insan üretme çalışmaları olmuş ( yakutistanda elmas bulunan bir madenden cüce kemikleri bulmuşlar, we evet bildiğimiz efsanelerdeki dwarfları yaratmaya çalışmışlar) fakat, stalin sonra bu çalışmalara son verdirmiş yaklaşık 50 tane bebek öldürülmüş canlı canlı , bana böyle anlatıldı. Buyrun onlarla ilgili bulabildiğim resim.
    http://imgim.com/image/5391incis1844985.jpg

    Ve size birşey diyeyim mi efsane diye birşey yok, mitoloji denilen şey gerçek , sadece insan oğlu kendisi gibi olmayanı bu zamana kadar hep yok etti. Bu hristiyanlık ve ondan önceki tek tanrılı din zamanlarındaki soykırımlardan da kaynaklanıyor .

    Beyler hikayeye yeniden devam ediyorum arada throwbackler olacak böyle resimlerin hepsini atamam modlar gönderiyi uçurur sonra anlayışlı ve sabırlı olun.
    ···
    1. 1.
      +12
      Vay be canlı canlı öldürmüş ölüyken mi öldürseydi yorrak
      ···
    2. 2.
      0
      Görüntüleri bana özelden at pnp bende bu şeylerle uğraşmayı seviyorum
      ···
    3. 3.
      0
      bulabildiğim resim demişsin ama kendim çektim diyodun
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster