/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -2
    bu sözlükte birkaç yıldır dolaşan starbucks hakkında eleştiriler ve ayarları biliyorum rastgelenleri okumuşumdur okumadıklarım vardır falan ama mesele şu ki

    sizin starbucksla derdiniz nedir anlamıyorum ki alt tarafı bir kahveci yani. kahve fiyatları da herhangi bir kahvecinin fiyatları gibi yani büyük farklar yok, hatta çoğu butik kahveci daha pahalıdır. bi cips 3 tl oldu zaten amk

    hayatında hiç gitmemiş insanlar oraya gidenleri eleştiriyorlar. aslında haksız sayılmazsınız çünkü orada fotoğraf çektirip atanlar genelde sözlükçe zaten sevmediğimiz pelinsu-berkecan tipi insanlar oluyor. ama orada normal takılan bir sürü insan da var. mesela bazı insanlar orada oturur çünkü orada wi fi var, üstelik bir şey almak zorunda değilsin orada oturmak, tuvaletlerine falan gitmek için. istersen sabahtan akşama kadar otur kimsenin gibinde olmaz. tabi gittiğiniz starbucks züt kadarsa göze çarparsınız ama yine de kimsenin gibleyeceğini sanmıyorum. self servis zaten, bir tek çöp almak için ara sıra bir amca ya da teyze masalara bakıyor.

    self serviste kahve sipariş ederken de büyük orta küçük kelimelerini kullanabilirsiniz onlar da türk sonuçta. zaten içeceğiniz bir filtre kahve o da 2 saatte bitiyo küçük boyu. illa küçük düşmiyeyim diyorsanız menüsüne internetten bakın da gidin çünkü arkadaki duvardan seçmeye çalışırken sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    ben ara sıra ders çalışmak için gidiyorum masalarda priz de var hem.

    amerikan diye gitmek istemeyebilirsiniz ama kahveciyi geçtim her şey amerikan israil vs. kahveden nolcak mk. kahve dünyası falan da güzel ona da gidebilirsiniz.

    özet: starbucksa siz de gidebilirsiniz nefrete gerek yok
    ···
   tümünü göster