/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +10 -1
    Devam ediyorum kardeşcanlarım.
    Kusura bakmayın gelen çuguları görünce bende yazmayı bıraktım dinleyen bir kaç adam gibi adam var onlar için yazıyorum.

    Her neyse beyler sağ salim eve geldik kafamda deli sorular vardı Dilara nın bana karşı olan tavırları neden birden değişti anlam verememiştim.

    Kendisinden normalde hoşlanıyordum Dilara nın bu ani değişimi beni şaşırttı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim neyse beyler geçtik mutfağa teyzem falan beraber bi güzel korku filmi açıp izlemeye başladık saat gece 1 gibi bişeydi sanırsam Bu arada beyler bizim mutfak biraz büyük salon gibi koltuk falanda var Dilara yanıma oturmuştu bana doğru yaslanmıştı yaslanmasında sıkıntı yoktu beyler yanlış anlamayın.

    Filmin yarısına geldik iyice film sıçırtmaya başlamıştı teyzem falan salak salak çığlıklar atıyodu arada Dilara da iyice bana yanaşmıştı kolumdan tutuyodu Her korkunçlu karı çıktığında kolumu sıkıyodu hatta kolumun anasını gibmişti sesimi çıkartmıyordum bende delikanlıyız ya hani
    Neyse işte 2 saatlik filmide bitirdik Annemle teyzem yatak odasına geçtiler Peder işteydi yazık adama aq neyse Dilara da her geldiğinde yanımdaki abimin yatağında yatardı oraya uzandı bende kendi yatağıma o gün öyle geçti sakindi.

    Kafamda ufak hayaller kurmaya başladım acaba vericekmi?
    Kuzenimdi sonuçta gibsem bir daha yüzüne bakabilirmiyim vb
    Bi yandanda normal sevgili olabileceğimizin hayalini kurdum ama benden 5 yaş büyüktü aslında benim açımdan sıkıntı yoktu onun da sıkıntı ediceğini sanmıyordu edicek olsa anlardım sanırım.
    Böyle bir süre düşündükten sonra inci sözlükte okuduğum kuzen gibme hikayeleri aklıma gelmişti normal birşeydi ha sevgilini gibmişsin ha kuzen ?
    ···
    1. 1.
      +1
      pnp seri yazz
      ···
   tümünü göster