/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14 -5
    istediğiniz kadar çugu atın umrumda degil ama hala şu adama başkomutan diyen alagavatlardan bıktım git gide aptallaşan bir toplum olduk.

    Bildiğiniz üzere darbe girisimi oldu fetocular sızmış dediler hadi askeriyeye sızdılar illaki haberiniz var bilmiyosunuz diyelim milli eğitim bakanlığından nasıl soru çaldılar , peki bu valileri kaymakamları müftüleri kim atadı hepsini eliyle yerleştirdi bu adam

    Biri yetmiyormuş gibi ışidi başımıza bela edende bu adam bakın araplar 1 tane göcmen aldımı okadar zenginlikle , biz neyiz baş çavuşun eşeğimi ulan kurtuluş savavasında biz kaçtıkmı atalarımız canla başla savaştı gencinden yaşlısına. Simdi suriyede savasanlar kimler yine türkler bizim hiçmi fakirimiz yok dexer çıksın bi dolaşsın nekadar sefil insan var sokaklarda ama yok biz iyi niyetliyiz ya vatanlarından kaçan hainlere maaş bağlıcaz üniversiteye sokıcaz gerçekten yazık.

    neymiş kopru yapmıs ulan geçen izliyorum kiliste miting yapıyor marmaray yaptık diyo bizim halkımız alkışlıyo ıslıklar tezaaruatlar...

    bende kilisliyim 3 senedir memleketine gitmiyorum kilislilerin 2 katı suriyeli var kimin ne oldugu belli değil ışidliler kahvelerde oturuyo ne halde görseniz. o maaş bağladıkları suriyelilerin karıları cocuklarina bez almiyo makyaj malzemesi alıyolar biz bu insanlara yardım ediyoruz.

    neyse ben yazdıkça sinirleniyorum daha fazla yazmayacağım ama tek degişmez gerçeğimiz bayrağımız ve başkomutanımızın MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olduğudur.
    ···
   tümünü göster