/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +29 -43
    değerlendiriyorum beyler ilk olarak kod gruplarından başlayalım:

    1. isimleri genellikle yok o tayfa yok bu tayfa filandır o tayfa yazısı sona eklenecek kendilerini incici sanarlar inci maskeli pp veya kp vardır en malca şeyleri ise foto atip oran verin demeleridir

    şimdi mizah gruplarına geçiyorum

    1. dag ile başlayalim dag da bi kaç hafta takıldim beyler harbi velet grubudur yaslari sorarsan 33 diyenleri vardir(mizah orani 4/10)

    2. mbg: son 6-7 aydır çıktı tamami VELET dir kendilerini hacker sanar çoğu face patlatmayi hackerlik sanarlar(mizah oranı 1/10

    3. asiri mizahli grup(amg): son aylarda patlama yapmıştır özellikle elleran elvis i gruba getirmeleri ile tanınırlar (mizah oranı 3/10)

    4. grup gorunumlu grup: has3g ve 3g olarak ikiye ayrı gruplardır birbirinden bağımsızdirlar genelde 3gey diye adlandırılırlar(mizah oranı 4/10)

    5. TAYFA: kurucuları cagri taner ve emre yaşardir. ortami eski günleri kadar olmasada kaliteli grupdur mizahları iyidir. 1 yila yakındır orda takılirim( mizah orani 6/10)

    AOG: son yılların en iyi çıkış yapan grubudur gerek yaş ortalaması gerekse gruptaki ünlüler(tankurt manas, halil söylemez vs vs) ortami iydir mizahları kadar üyelerin hikayeleri de tutat grupta( mizah oranı 7/10)

    bitti beyler emek var o kadar telde yazdim hata varsa kusura bakmayın
    EDiT: bunlar. benm görüşümdur beyler
    ···
   tümünü göster