/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 126.
    +3 -1
    1- sözlük senle yaşıt, belki senden daha yaşlı. gerçek sözlük tasarımı öyle olur, netiçede inci sözlük gibi forum formatına geçmedi.
    2- sözlükler format gereği bilgilendirme amaçlı varlardır. yani inci sözlük (!) gibi sadece ana bacı muhabbeti yaparak eğlenme yeri değil. orada yazarlar senin gibi liseliler ödevlerini yapsınlar diye birinci ağızdan samimi bilgi vermeye çalışmaktalar.
    3- buna cevap vermeme gerek yok. neden eksilesinler ki?
    4- adfkjaklsdfjkasfjasdfkljaslfdkaşsfk bilim? inci'de beraber toplanıp atom mu parçalıyorsunuz?
    5- burada ki gibi leş bir ortam olmaması için yapılan bir uygulama. üye oluyorsun ve yazdığını herkes görüyor burada. kapasiten varsa rahat bir şekilde yazar olabilirsin. bu demek değil ki 1 haftada yazar olacaksın.
    6- yanlış başlıklara bakıyorsundur. küfür gayet akıcı bir şekilde kullanılıyor. üstelik "anan zaaaaaaaaa" şeklinde değil. gerektiği yerde, mantıklı olarak.
    7- samimiyetten kastına bağlı. inci sözlükle bu konuda yarışamaz bu kesin gerçek fakat bu denli samimiyet de gereksiz.
    8- asosyal dediğin yazarlar muhtemelen ofislerinde zaman buldukça sözlüğe girip girdi giriyorlar. yani çalışan, işi gücü olan, ana bacı girmek için fazla büyük olan insanlar. senin de dediğin gibi.
    9- peki.
    ···
    1. 1.
      0
      imza atayım.
      ···
    2. 2.
      0
      21 yaşındayım. "adfkjaklsdfjkasfjasdfkljaslfdkaşsfk" şeklinde random atıp bana ekşiyi savunan birinin de reşit bile olabileceğini zannetmiyorum
      ···
    3. 3.
      0
      senin tek gayen yazılardan sonuçlar çıkarmak. kendini sherlock holmes gibi hissetmen eminim hoşuna gidiyordur, yaşım 19. benden büyük ve ya küçüksün fark etmez. ama kişilik olarak senin düşündüğün dönemi çoktan geçtim. sen çıkarım yapmalarına devam et. ben böyle gülmeye devam edeceğim. askdfjaskljfasldf
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster