/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -1
    Sözlükte her zaman görülen tipte olduğu gibi item çalanlar ks atanlar diye sıralamıycam beyler. Olaya daha profesyonel yaklaşıyorum

    Evet ben oyun ilk çıktığında başlayıp yaklaşık 10 yıl oynamış birisiyim. Gerek Tr gerek pvp her türlüsünü oynadım ve bu süre içerisindeki gözlemlerimi sizlerle paylaşıyorum.

    1) Büyülü Silah Sura Oynayan Tip: Benim açımdan bu karakter ve bunu hakkıyla oynayanlar oyunun en taşaklı en prof karakterleridir. Gerek vs de olsun gerek kasılmada olsun sırtı kolay kolay yere gelmez. Direk savunma ve atak skili bir arada olan tek karakterdir. Düz vuruşlarla kendisine hp yükleyerek ölümsüzleşir. Bu karakterin en önemli skili tartışmasız büyü çözmedir. Etki ettiği anda karşıdaki adamın tabiri caizse dıbına koyar. Ekran bir anlığına donar ve kendine geldiğinde ne skil ne hız iksiri hiç bir şey bırakmaz. Bu skili kullanarak vur-kaç yapan veletler çok sinir bozar orası ayrı. Vs de alamayacağı karakter yoktur. En rahat aldığı karakter bedensel savaşçı en zorlandığı ise bıçakçı ninjadır. 90 ve 9 sirius lu bir büyülü silah görürseniz hiç düşünmeden ata binip dört nala kaçın. Ayrıca benim pandik diye isimlendirdiğim parmak darbesi skili tam bir tehlikedir.

    2)Bıçakçı Ninja Oynayan Tip: Bu adamlar oyunu sanata dönüştüren kişilerdir. Profesyonel bir bıçakçıya geldiyseniz sizi yerden yere vurur. Suikast kamuflaj basan bir ninja tam bir ölüm makinesidir nerden geldiğini bile anlamadan kendinizi yerde bulabilirsiniz. Bunlardan kaçarken bile ölme ihtimaliniz vardır. Bazıları o kadar ustadır ki önünde koşarken size üçlü bıçak çevirme atabilir. Bir ninjadan tek yememenin yolu haritayı sürekli kontrol edip ceylan gibi tetikte olmaktır.

    Not: Büyülü silah ve bıçakçı ninjanın vsleri oyundaki en baba vslerdir dakikalarca sürebilir.

    3)Karabüyü Sura Oynayan Tip: Bunlar vsci tiplerdir. Karabüyü sura her lvlde tehlikelidir. Ateş hayaleti ve karanlık koruma açan bir karabüyü terör estirebilir. En sevdikleri item dolunaydır. Tek zevkleri adam kesmektir ama büyülü silah suralarla vs atmaktan korkarlar çünkü karanlık koruma gidince yolunmuş tavuk gibi ortada kalırlar. Kasması zor ama eğlenceli bir karakterdir. Ustası harbi ustadır ama genelde 10-15 yaş arası veletler oynar.

    4)Bedensel Savaşçı Oynayan Tip: Savaşçı oyunda en çok seçilen karakter olsa da sağlam oynayanı pek yoktur. içinizden zihinsel giber diyen olabilir ama naptığını bilen ve bol delici basmış bir bedensel savaşçı büyülü silah hariç her karakteri yeni transfer olmuş ve taraftarın karşısına çıkan bir futbolcunun top sektirdiği gibi sektirerek giber atar. En sevmediği karakterler büyülü silah ve zihinsel savaşçıdır

    5) Zihinsel Savaşçı Oynayan Tip: Güçlü beden ve ruh vuruşu skillerriyle ün salmıştır. Yüksek levelleri çok tehlikelidir çok yüksek bir ihtimalle tek yersiniz. Kasması kolay bir karakterdir vsde iyidir ama çok kullanılan bir karakter olması sebebiyle çok fazla savunma yapılır buna bu yüzden pasif kalıp buralara gerilemiştir. Oyundaki en büyük eğlenceleri ruh vuruşu ile damage denemesi yapmaktır

    6)Okçu Ninja Oynayan Tip: Bu pekekentler tartışmasız oyunun en bin insanlarıdır. nerden geldiğini anlamadığınız bir ateşli okla kendinizi yerde bulur ya da zehirli ok yiyip sersemletip sonra dibinize kadar girerek sizi kobay olarak kullanıp üzerinizde damage denerler. Nadir rastlanılan bir karakter olduğu için genelde savunmasız yakalanır ve tek yer sövmeye başlarsınız. Vs gel dediğinizde ya ben okçuyum vs atmam der ya da kaçarak vs atar daha çok deli eder. Lonca savaşlarının olmazsa olmazlarıdır.

    7)iyileştirmeci Şaman Oynayan Tip: Genelde ilk karakteri bu değildir. Başka bir karakterde oynayıp sıkılmış ve yeni heyecanlar arayan tiplerdir. iyileştirme skili ile hp basıp sizi ölmeyerek sizi sinir krizine sokarlar. Şaman savunması olmayan adamı saniyeler içerisinde indirseler de savunmalı biriyle karşı karşıya gelince denize girmiş yarak gibi büzüşürler.

    8)Ejderha Gücü Şaman: Ejderha yardımı ve kutsama oyundaki en önemli skillerdir. Kasılırken olmazsa olmazdır bu tipler. Genelde dişi karakter seçilir ve kız ismi konulur. Oyunun pelinsu larıdır. Berkecan tipli bedenseller ile takılırlar. Vs de çok etkisizdirler. Savunmasız çarları kesmekten başka bişey yapamazlar. Ororspu gibi kalp yaparak ortalıkta dolaşmak favori eğlenceleridir.
    ···
   tümünü göster