/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    -25
    Komutanı dövecek, askerler arasında en çok lafı geçilen o olacak, biraz gerçeklik olsun diye dayak yiyecek (aslen şamar oğlanıdır kendisi), uzmançavuş geçerken bile sakso çekmek isteyecek kadar taşşaklı olacak bu adam, nöbet tutarken sıkıntı çıkacak, diğer erleri dövecek, kendi işini başkalarına yaptıracak, tuvalet temizlemeyecek, ona buna laf sokacak vs.
    Her askerlik hikayesinde olur bunlar, bu hikayede de en az 1 tanesi kesin olacak.Her erkek en taşşaklı erkek dıbınakoyayım, elin gibini görmeyen kendininkini zürafa sanıyor. Okumuyorum öylesine yazmaya geldim çügü falanda vermedim şukuda, korkma başlığı yazan kardeşim.
    ···
    1. 1.
      +5
      böyle bir iddam ya da kaygım yok kardeşim. isteyen okur isteyen okumaz isteyen şukular isteyen çukular. Herkesin görüş ve düşüncesine saygı duyarım.
      ···
    2. 2.
      -7
      Lan gerizekalı entryi okusana çügü vermeden, okumadan daha isteyen okur isteyen okumaz yazıyor.Oku bi entrymi ondan sonra yanıtla. Birşey mi dedim yazdığına? Zaten okumuyorum bu klişe hikayelerin klişe lafıdır ortada dursun diye yazdık ve duracak zaten.Hey Allah'ım heyy, ne ofansif insanlar var bu dünyada daha okumaktan aciz
      ···
      1. 1.
        +5
        ben sana hakaret etmedim. Çuku falan da vermedim. Sen yazdıklarımı pek anlayamamışsın. Birkaç kez daha oku. iyi akşamlar.

        Edit: zaten okumuyorum diyen bir insanın "ne ofansif insanlar var bu dünyada daha okumaktan aciz" demesi de pek ironik.
        ···
   tümünü göster