/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
  1. 1.
    +4

    Mordecai


    Park'ta çalışan 23 yaşında mavi alakarga'dır. Rigby ile çocukluktan beri iyi arkadaşlardır, çok tembellerdir ve birlikte işlerinde kaytarırlar. Mordecai, Rigby'e göre daha dürüst, olgun, ahlakla ilgili etkili davranır, bazı zamanlar bazı kaotik sorunun nedeni o olduğunda, ona karşı Rigby yol açar. Rigby gibi, Mordecai video oyunlarını sever ama Rigby'den daha iyidir. Margaret Smith ile çıkmışlardır, lokal kahve dükkanında çalışan bir dişi bülbül'dür. Mordecai sıklıkla onla çıkmıştır, Rigby ve Eileen Roberts ile birlikte, onunla bir ilişki başlatmak için birçok girişim denemiştir. ikili Margaret'ın üniversite için ayrılmasına kadar dördüncü sezondan sonunda çıkmaya başlamışlardır, ondan ilişkileri bitmiştir. "Kamp Yapmak iyi Olabilir" bölümünde Park'ta çalışmadan önce sanat okulunda katıldığını ona söyledi; buna rağmen, kötü portre becerileri nedeniyle okulu bitirememiştir, "Kötü Portre" bölümünde ortaya çıkmıştır.

    Rigby


    23 yaşında bir Rakun'dur. Çok yaramaz ve eğlence delisidir. En iyi arkadaşı Mordecai'dir. Dizinin en çılgın karakteridir ve Mordecai'e göre daha çocuksu bir ruha sahiptir. Çok tembeldir ve sürekli tuhaf ve farklı şeyler yapmak ister. En kötü huyu sürekli yalan söylemesidir ve bu birçok kez Mordecai ve kendisinin başına çok kötü işler açmıştır ve Mordecai onu birçok beladan kurtarmıştır. Kızarmış Sandviç Delüks bölümünde Rigby Benson'ın sandviçiyle dünyayı kurtardığını söyler. Bu doğru olsa da Benson buna inanmaz. Mordecai yanlışlıkla sandviçini ezdik deyip yalan söyleyerek Rigby'i kurtarmıştır. Benson ile hiç geçinemez. Kendisinden daha çekici ve kaslı kardeşi Don'u çok kıskanır ve ondan nefret eder. Ancak kardeşiyle olan sorununu çözmüştür. Video oyunlarında berbat olmakla beraber yumruğa ve her türlü vuruşa karşı dayanıksızdır. 3. sezonun sonlarında Eileen'e aşık olmaya başlamıştır. "Günlük" adlı bölümde Eileen'in gözlüksüz iken ateşli olduğunu söyler ve o bölümün sonunda Eileen gözlüksüzdür.

    Benson


    Benson bir sakız makinesidir ve parkın müdürüdür. Benson'a genelde herkes güvenir çünkü çok sorumluluk sahibi ve çalışkandır. Mordecai ve Rigby'e hiçbir zaman tam olarak güvenmez ve sürekli onları azarlar. Benson kızdığında yüzü kıpkırmızı olur ve bu sayede Mordecai ve Rigby'e sözünü geçirir ve sürekli onları parktan kovmakla tehdit eder ama hiçbir zaman bunu yapmaz.

    Skips


    Skips aslında dağlardan gelen bir Yeti'dir ama çok dost canlısı ve olgun olduğu için yıllardır parkta çalışmaktadır. Ancak onun üzerinde şöyle bir sözü vardır eğer her yıl doğum gününde geleneksel dansını yapmazsa ölecektir zaten bu sayede yıllardır yaşamaktadır. Genelde yürüyemediği için zıplayarak hareket eder. Çoğu zaman Mordecai ve Rigby'e yardım eder ve bir sorunları olduğu zaman çözmeye çalışır. Sürekli zıpladığı için ismi Skips olmuştur. Sürekli zıplamasının nedeni eskiden bir kız arkadaşı vardır ve onlar hep zıplarlar ama kız arkadaşı ölünce Skips çok üzülür ve devamlı zıplayacağına söz vermiştir. Gerçek ismi Kaymaktır. Çizgi filmin en bilge ve en akıllı karakteridir ve parkta 260 yıldan beri yaşamaktadır. Ayrıca harika bir bowling atıcısıdır. "Alt Etmek" adlı bölümde Rigby'i bilek güreşinde istemeden olsa da öldürmüş, Ölüm adlı ruh alıcı geldiğinde onunla bir anlaşma yapmış ve bilek güreşinde hileyle de olsa Ölüm'ü yenip Rigby'i kurtarmıştır. Skips'in Stresi bölümünde kendi stresi ile savaşmıştır. Kuzeninin adı Quips'tir. Ama kuzenini kimse sevmez çünkü Quips berbat espriler yapar.

    Pops


    Pops O parkın sahibidir. Park ona babası Bay Maellard'dan kalmıştır. O her zaman çok sakin bir karaktere sahip olmuştur ve hiçbir olaya kızgınlıkla yaklaşmaz. Her zaman pozitif düşünür ve çok temiz yüreklidir. Onun her zaman çocuksu bir ruhu vardır. Mordecai ve Rigby onu her zaman tuhaf bulur. O dizide genelde Mordecai ve Rigby ile takıldığı görülmüştür. Bu ironiktir çünkü Mordecai ve Rigby ona hiç saygı göstermezken, Pops'ın onlara büyük bir saygısı vardır. Ödemelerini para ile değilde şeker ve lolipop ile yapar. O şiiri çok sever.

    Kas Adam


    Kas Adam Çizgi dizinin yeşil bedenli, kısa boylu, şişko ve huysuz karakteridir. Mordecai ve Rigby ile uğraşmayı çok sever. Ona göre kendisi çok güçlü ve kaslı diğerleri kassız ve zayıftır. Zaten Kas Adam lakabını kendi takmıştır. Her zaman Mordecai ve Rigby'le atışır ve her zaman Annem şakaları yapmayı çok sever ama bu şakaları ona komik gelirken çevresindekiler bundan rahatsız olmaktadır. Asıl ismi Mitch Sorenstein'dır. En iyi arkadaşı Çak beşlik hayalettir. Sevgilisi Starla'dır. Starla, Kas Adam gibi yeşil renklidir. Kas Kadın bölümünde ayrıldıkları için Mordecai ve Rigby onun işlerini yapmışlardır. "Şaka Yok" adlı bölümde ise istemeden Pops'ı yaralamış ve şaka yapmaktan vazgeçmiştir.

    Çak Beşlik Hayalet


    Çak Beşlik Hayalet Kas Adamın en iyi arkadaşıdır. Annem şakalarına her zaman gülse ve her zaman Kas Adam ile takılsa da Mordecai ve Rigby'e herhangi bir düşmanlık beslemez. Genelde konuşmaz ama konuştuğu zaman çok yüksek bir ses tonu kullanır
    ···
   tümünü göster