/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    Kardeşim zorlanirsin diye düşünüyorum. Hani tek olsan 3500 iyidir ama evleniyosun eşinin belli başlı istekleri olacak evi gecindireceksin elektrik,su,doğalgaz aidat falan derken sana birşey kalmaz. Daha da sayamadigim bir ton şey var e yarın bi gün çocuğun da olursa sıkıntı olur demedi deme bak. Bence sen güzel bi çalış bir süre para biriktir evlenince de ne sen rezil ol ne de eşin.
    ···
    1. 1.
      0
      aq faturalar max 500 lira tutar mutfak desen 1000 lira tutar. 2000 de cepte kalıyor nasıl yetmiyo anlamadım hiç
      ···
      1. 1.
        0
        iyi güzel diyosun kardeşim peki bu adamın evleneceği insan evladı robot değil. Her ikisinin de kişisel ihtiyaçları var belli bir takım istekler olacak. Bu kadın beni dışarı çıkar diyecek bana elbise al diyecek beni gezdir diyecek. Adam da dışarı çıkar arkadaşlarıyla vakit geçirir birşeyler yapar. Akraba ziyaretleri gelis gidiş arabanın benzin parası var. Kışın evin yakıt masrafı var dunya halidir ani birsey olur para ona harcanir. Bu adamın evine misafir gelir gider. Bunun borcu harcı var kredi kartı var banka işleri var geliri var gideri var. Ev onun kira vermiyor ama aidat var kapıcı parası var vallahi daha bir ton fatura çıkarırım önüne vallahi kardeşim oyle kolay değil.
        ···
    2. 2.
      0
      ya olay aslında yaşamadan yaşamaya değişir orası kesin. borca harca asla girmem ben zaten krediymiş bilmemneymiş işim olmaz. artık fatura ve mutfakta tutumlu olacam birikim yapacam bi şekilde yaşanır yani
      ···
   tümünü göster