/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    Geçenlerde actıgım bi başlık vardı
    Başlıkta k*rdolara ve pkk ya küfür etmiştim.
    Daha sonra o hesap silik yedi (mundaradam1355)
    Şimdi bir soruyorum? PKK'ya ve pkkyı destekleyen k*rdolara küfür etmek silik sebebimidir?

    Bakınız, Türkiye'yi yıllardır bölmeye çalışan, mayın kurup, gecenin bir vakti asker karargahlarına pusucu saldırılar düzenleyen, binlerce aileye evlat acısı yaşatan ve milyonlarca insana gözyaşları döktüren hain terör örgütünün adı nedir? PKK

    Peki PKK niye bunu yapıyor? Tabikide kendilerince adalet istiyorlar ve bu adaleti k*rt halkına ait oldugunu düşündükleri doğudaki şehirlerimiz üzerinden bir ülke kurup (K*RD-istan) orada bulacaklarını sanıyorlar.

    Bir şey dikkatinizi çektimi. K*rdistan? evet evet. (Ben k*rd'üm ama Türkiye'yi seviyorum ve vatanım için herşeyi yaparım ama türk degilim. K*rdüm ben. ) diyenlerin savundukları ırkın adı K*RD ve bu ırktan olduklarını söyleyen terör örgütünün adıda PKK dır. Pkk da K*rd-istanı kurmak istiyor.

    Şimdi bir düşünün. Kendilerine k*rd diyen ve Türkiye'yi bölüp K*rdistan adında bir ülke kurmak isteyen bir TERÖR örgütü Pkk.

    Ve bunu bilmelerine rağmen hâla kendine ben k*rdüm diyen kişiler. Benim önceki başlıkta küfür ettigim kesim buydu. Eğer şuan aranızda k*rd bir ailede doğmuş fakat kendine asla k*rd dememiş ben TÜRKiYE'de doğdum bu ülkede yaşıyorum ve sonuna kadar TÜRK üm diyen varsa o kişi gerçekten vatanını seviyor demektir. O kişiler daha önce yada bu başlıkta üstlerine alındıysa onlarda özür dilerim.
    Söyliyeceklerim bu kadar. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

    Özet: Kendine k*rt diyen hiç kimse TÜRK degildir. Bu başlıgımdada küfür etmede gayet saygılı bir şekilde konuştum.
    Sözlükteki k*rt moderatörlerin olduguda gözlerden kaçmadı
    ···
   tümünü göster