/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1126.
    +36
    Çok özlemiştim, bekletilmek zoruma gitmemişti bende Eylül'e sarıldım. Durağa gidene kadar havadan sudan sohbetleri yaptık. Otobüs beklemeye başladığımızda

    +Neymiş benim hediyem biraz ipucu verebilirmisin
    -Senin hediyenden özendiğimi bilsen yeter bence.
    +Günlüğünü mü vericeksin
    -Sayılır ama sayılmaz ya biraz sabretsene dedi. O ne demek amk daha da çok meraklandım ama sevgilimi kızdırmaya niyetim yoktu
    +iyi bekliyorum ne diyeyim.
    -Afferin sana aşkım hep böyle laf dinle tamam mı dedi bin bin gülüyor bide. Sohbetimize 5 dakka kadar devam ettikten sonra otobüs geldi bizde atlayıp okula gittik.

    Herkes ne tak yicez sorusunu soruyo etrafına. Kimisi YGS'de sıçtığı için LYS bakmıyor bile, kimisi LYS yetişmez diyor, kimisi hocalara bizim suçumuz ne diyor. Herkes kendi derdinde düşmüşken benim fazladan bir derdim daha vardı. Eylül.

    Deneme sınavları, okul sınavları derken zaman su gibi aktı. 2 haftalık süre içerisinde pek bir olay yaşanmadı hatta hiçbir olay yaşanmadı. Doğum günü çocuğu olduğum sabah uyandım. Bizim tayfadakiler mesaj atmış iyiki doğdun kardeşim vs. Geç uyandığım için bizimkiler oturmuş beni sofrada bekliyolar. Elimi yüzümü yıkayıp yanlarına gittim.

    +Günaydın
    -Doğum günün olmasa beklemezdim seni dedi babam gülmeye başladı. Bu adamın benle derdi ne henüz çözemedim. Sevdiğinden yapıyordur illaki ama abartıyor bazen.
    +O zaman hediyemi almışsındır
    -Ne hediyesi kaç yaşına geldin hediye istiyosun al şu parayı hediyen say. Çıkardı 100 tl bıraktı önüme. Güne iyi başlamıştık anlayacağınız.
    +Beklediğim hediye buydu saol baba diyip sarıldık. Anneme dönüp

    +Anne senin hediyen ne
    -Ne hediyesi aaa seni doğurdum daha büyük hediye olurmu dedi.
    +Ben hediyemi isterim validem
    -Tamam merak etme hediyeni aldım ben kahvaltımızı yapalım vericem.
    +Ooo güzel bişey galiba
    -inşallah dedi ve yemeğimize başladık.
    ···
    1. 1.
      0
      Annen kesin pasta yapmıştır ama olsun o pastanın yerini hiçbirşey tutmaz
      ···
    2. 2.
      0
      Devam et
      ···
   tümünü göster