/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +184 -29
    Herkese selam arkadaşlar. Ben kadın doğum uzmanlığı alan bir kardeşinizim. Yine tıbbi bir başlıkla karşınızdayım. Umarım hoşunuza gider ve faydalanırsınız.

    Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi hacimli bir penise sahip olabilmenin sırrını bilimsel yollarla açıklayacağım.

    Birkaç pratik yolla penisinizi hacimli halde gösterebilirsiniz. Bu yolla üniversitede kız ayarlamak çok basit olmuştur. (Denendi)

    Öncelikle olan haşmetlinizi haşmetli göstermek için adım adım yapacaklarınızı anlatıyorum.

    Her erkeğin penisi erekte olmadığı haliyle küçüktür. Ortalama 7-8 cm. Kan dolaşımı ortalamanın üzerinde olan, kanı fazla olan arkadaşlarımızın biraz daha kalın olmakla beraber her erkeğin erekte olmamış hali normal kalınlıktadır.

    Yapılacak adımlar

    •Normalde aldığınız boxer bedenine göre 1 beden küçük bir boxer. (Large ise medium gibi.)

    •Boxeri giymeden önce 2 kez yıkama işleminden geçirin. (Pamuklu ise biraz daha çekmesi için)

    2.adım

    •Giydiğinizde normalden biraz daha fazla yukarı çekmek. (testisleriniz iyice kavranmış olucak bu sayede)

    •Penisiniz hangi yöne yatıksa (genelde sola) o taraftaki boxer tarafına penisi sabitleyin. (Başından tutun bacağınıza paralel hale getirin.)

    •Boxerın bacak kısmından penisinizin başı çıkmış bir şekilde ayağa kalkın. Yürüyüşünüzü kontrol edin. Herhangi bir sıkma varsa boxeri biraz esnetin.

    •Yürürken problem olmadığına emin olduktan sonra üzerinizi giyinebilirsiniz. (Pantalon, şort gibi)

    Artık penisinizi her daim hissediyor olucaksınız ve kan akışını kontrol edebiliceksiniz.

    Faydaları

    •ilk olarak şunu bilin ki karşıdan gelen bir kız öncelikle penisinize bakar. Bu yöntemle farkedilir bir penisiniz olucak. Dar boxer olduğu için erekte sorunu olmayacak.

    •2. Faydası: Hakimiyet sizde olucak. Gün boyu penisinizi istediğiniz bir şekilde kanla doldurmak ve boşaltmak penisinizin her daim canlı kalmasını sağlayacaktır.

    •3. Faydası: Bu yöntem sizin daha geç boşalmanıza olanak sağlayacak. Çünkü penisinizi 31 den 31 e veya cinsel ilişkiden ilişkiye kullanmak yerine tüm gün hissediyor olucaksınız.

    Özet: Yoktur. Saygınız olsun okuyun. yannanınızı sizden çok dünüşüyorum kardeşlerim.

    ilgi olursa kendi geliştirdiğim egzersiz yollarını sizinle paylaşacağım.

    ÖNEMLi EDiT: Kardeşlerim testis konusunu yanlış anlayanlar olmuş. Şu şekilde izah edeyim umarım kafa karışıklığını çözmüş oluruz. Mesela pantalonunuz belinizden düşer gibi oluyor yukarı çekiştiriyorsunuz, bu da ona benziyor. Boxeri olması gerekenden biraz daha yukarı çekiyorsunuz ki penisinin bacak kısmından çıkabilsin. Yani testisleri sıkıştırmıyoruz sorun yaratacak kadar.

    Edit: imla
    ···
   tümünü göster