/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    Başlıkta da okuduğunuz gibi, Enes Batur bizi dünyaya rezil etmektedir. Bugün anasayfamda Enes Batur'un 2 Milyon abone özel videosunu gördüm. Kafa atmalar ve ekrana bulaşan salyalar bekliyordum ama beni daha ilginç bir video karşıladı. Acaba çocuk 2 milyon abonenin etkisiyle biraz değişti mi, dedim. Tabii ki hayır, aynı tak. ilgili video: https://www.youtube.com/watch?v=i3sm-wjNqKg

    Enes Batur, istatistiklere göre şu an Türkiye'nin en büyük, dünyanın en iyi (!) 22. oyun kanalı olduğunu ve bundan gurur duymamız gerektiğini söylüyor. Öncelikle kendisini tebrik ederim. Ama bana göre bundan utanmamız gerek. Ekrana kafa atarak, yaş kitlesinin çocuk olmasına rağmen çok fazla küfür ederek, iğrenç bir Türkçe ve kötü bir diksiyon ile buralara kadar gelinebilir mi? Gelinebiliyormuş demek ki.
    Bunun gibi onlarca videoları sahip kişi, bizi Youtube'da temsil ediyor:
    https://www.youtube.com/watch?v=UKY-CIiOv7k
    https://www.youtube.com/watch?v=6FXVzvsenT8

    Bu gerçekten de Türk milleti için utanç kaynağı, gelecek nesil çocuklar için kötü bir örnektir. Günde binlerce çocuk, Enes Batur'un videoları ile kaba konuşmayı, Türkçeyi kötü kullanmayı, aptal hareketler yapmayı güzel bir şey olarak görüyor. Eğer Enes Batur'un herhangi bir videosunun yorumlarına bakarsanız, yazdıklarından dahi yaşını belli eden çocukların, Enes Batur'u bir idol olarak gördüğünü, eleştirilere küfürlü yorumlar yazdıklarını görebilirsiniz.
    Küçük kardeşinizin, internette ne izlediğini onu sıkmadan takip edin. Enes Batur'dan daha tehlikeli içerikler de olsa da, Enes Batur en büyük desteğini günümüz çocuklarından alıyor.
    Dış ülkeler Türkiye'nin en iyi (!) oyun kanalının, Enes Batur'un IQ düşüren videolarını izlediğinde ne düşünür?
    Özetlemek gerekirse, Enes Batur bir tak yapmayarak büyümüş, videolarında bir tak olmayan birisidir.
    Edit: Resim gözükmediği için başlığı yeniden girdim.
    ···
   tümünü göster