/i/Devlet

  1. 1.
    +4
    istanbul Valiliği'nden açıklama:
    Ülkemizde son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımızın mukaddes hatıralarına duyulan saygıdan dolayı Zafer Bayramı 94. yıl dönümü resepsiyonu iptal edilmiştir"

    Fetih kutlamaları 23 Nisan'ın,29 Ekim'in,19 Mayıs'ın,30 Ağustos'un önüne geçmişse bi şüphe duyarım yani kimse bana gelip de mırın kırın etmesin. Fetih kutlamaları yapmak kötü bir şey değil ama bunlar da bizim bayramımız unutturanlar ve unutturmaya çalışanlara yazıklar olsun.

    Köprüyü açın eyvallah Allah razı olsun da sayın Devlet yetkilileri, nedense hep milli bayramlarda 10 kasımlarda iptaller oluyor.. 1 ay bangır bangır müzikli mitingler yapıldı şehitlere saygısızlık olmadı da, zafer bayramımı saygısızlık oluyor. Asıl bu bayram onların bayramı, Çanakkalede Büyük taarruzda Afyon kocatepede, inönüde, Antepte, maraşta ve vatanın her karış toprağında bayrağa al rengini veren şehitlerin gururu 30 Ağustos Zafer Bayramı!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!

    Patlama olunca BAYRAM havasında köprü açan şerefsizler. Tüm ulusal bayramlarimizi şehit var gerekçesiyle iptal edip sadece Fetih kutlamalarına iptal etmemislerdir. Sonra demokrasiye sahip çıkıyoruz cumhuriyete sahip çıkıyoruz, derler. Tabi yersen

    Edit: Modlar görün bunu herkes okusun!
    ···
   tümünü göster