/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 401.
    +2
    Kardeşim ayda yılda bir üye girişi yapıyorum. o aylardan birini de böylece senin için geçirmiş oluyorum. Ben öyle yakışıklı böyle çirkin muhabbetine inanmayan bir adamım onu söyleyeyim.

    Ancak sende kesin olarak gördüğüm bir şey var özgüvenin yok. Yazı stilinden kameraya bakışından bunu burada sormandan belli. Kesin olarak gördüğüm bir şey daha var. Burun yapımı tam göremedim ama buranın piyasası da göz önüne alındığında yakışıklı bile sayılırsın.

    Yurtdışında yaşıyorum. iki türk takılıyoruz. Diğer arkadaş doğu anadolunun güneydoğuya bakan kısmından gelme bir tip, karizma yok. Yakışıklı değil. Komik hiç değil. Sadece biraz çalışıp vücut yapmış o da iyi duruyor diyemem boy ortalama 1.70 . Ama eleman sürekli karı kız ortamında. Antalya'da yetişme bir çocuk. Rusu almanı her tür karıyı görmüş bir çocuk. hal böyle olunca iletişime açık bir çocuk. Bir süre barlarda otellerde çalışmış. Ama en büyük artısı acayip bir özgüven var. Sende, burdakilerde, manitasız gezen bütün erkeklerde bu özgüven yok ışte. Önümde clubda kızın birini boynundan öptü. Bu kızı yatakta hayal eden pop yıldızı gibi çocuklar var. Ama bu eleman öpüyor. Çünkü girişken ve korkmuyor. Reddedilmiyor mu ? Hayvan gibi ediliyor. Ama yakaladığını da hayvan gibi gibiyor.

    Sözün özü, sırf bunlari yazmak için giriş yaptım çünkü hakikaten sizi anlamıyorum. Kızlar yanıyor amk yanıyor. Sizin gibi saplar yüzünden böyle barzolar playboy olur. Sokağa inin. Pc başından kalkıp bir kıza merhaba deyin. Her şey değişecek göreceksiniz.
    ···
    1. 1.
      0
      Şiir gibi yazmissin eyvallah, dikkate alicam
      ···
   tümünü göster