/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Hangimiz sevmedik dizisinde ki ahlaksızlık;

    Malumunuz dizide iki aile var A ailesi ve B ailesi

    A ailesi uyeleri:
    Baba-Münir
    Kız çocuğu abla-ıtır
    Erkek çocuğu Kardeş-Tuncay
    Babanın erkek kardeşi-Şener

    B ailesi üyeleri:
    Anne-Adile
    Erkek çocuğu abi-Tarık
    Kız çocuğu kardeş-Sevda
    Kadının kız kareesi-Ayşe

    Anlaşılacağı gibi A ailesi B ailesinin tam tersi cinsiyet olarak, mevzu zaten tamda burada basliyor. Karşı cinlerin hepsinin birbirisiyle ya ilişkisi var ya ilişkisi olmak üzere yada eskiden birşeyler yaşanmış yada olacak.
    Şimdi bunların hepsini evlendirelim bakalım neler olacak:
    Münir ile Şener kardeş ama aynı zamanda bacanak, adile Ayşe kardeş ama aynı zamanda görümce, adile Şener'in baldızı aynı zamanda yengesi, Münir ıtır'ın babası aynı zamanda kayınbabası, adile Tarık'in annesi aynı zamanda kaynanası ıtır'ın da kaynanası aynı zamanda annesi.. bu böyle uzar gider işin içine daha Tuncayla sevdayı katmadım daha doğrusu katamadim beynim yandı. Ayrıca bu iki aile dışında dışarıdan bunlara aşık olan bunların aşık olduklarının kankaları var. Aile şerefi ve Bizim aile filmlerini birleştirip böyle saçma bir dizi çıkarmislar ortaya, hayır bişey değil Cengiz Bozkurt gibi bi adam harcanıyor dizide, zaten izleyenlerde onun hatrına izliyor.

    Amk aklıma kavak yelleri geldi bian için, kimin eli kimin zütünde belli değil.
    Ya sen trt sin sen devlet televizyonusun Allah aşkına bizim gelenegimiz de kulturumuzde böyle çarpık ilişkiler var mi gavur muyuz lan biz, genclerimizin beynini sulandirmayin amk.
    ···
   tümünü göster