/i/Tespit

  1. 1.
    +82 -21
    1-Luvaglio – 1 Milyon Dolar

    Bu bilgisayar hiç şüphesiz dünyanın en pahalı dizüstü bilgisayarı. Bu laptop’un yaratıcıları alıcılar için elmas, beyaz altın veya deri dahil istenilen malzemeyi seçme imkanı sağlamaktadır.

    2-Tulip E-Go Diamond – 350 bin Dolar

    Bu bilgisayarı bu denli değerli kılan nedir? Bu laptop, mükemmel bir hassasiyetle ayarlanmış yüksek kaliteli kesimi olan binlerce parlak elmas ve beyaz altın plakalarla kaplı. Ayrıca, her iki lale logosunda kare kesin yakut kullanılmış. Kadınlara yönelik son moda bir aksesuar olarak tasarlanmış.

    3-MacBook Pro – 30 bin Dolar

    Bu bilgisayar, iPad’ler, akıllı telefonlar ve oyun denetleyicileri için yüksek teknoloji kullanarak geliştiren bir şirket tarafından özelleştirilmiştir. 24 karat altın kaplamalı bu laptop sınırlı sayıda üretilmiş olan bir seridir.

    4-Bentley Ego – 20 bin Dolar

    ingiliz otomobil üreticisi olan Bentley, Ego ile laptop üretmek için ortaklık yapmıştır. Bu bilgisayar, el yapımı bir Bentley otomobil kullanıcılarına özel olarak üretilmiştir. Bilgisayarın çerçevesi beyaz altınla kaplanmış ve sadece 250 adet üretilmiştir.

    5-VoodooEnvy 171 – 6,500 Dolar

    Voodoo, HP tarafından üretilen bir lüks bilgisayar markasıdır. Bu bilgisayar sıradan bir laptop olmaktan çok, tasarımcılar ve mühendislere yönelik üretilmiştir.

    6-Colorware Stealth MavBook Pro – 6 bin Dolar

    Colorware, dünyadaki ısmarlama elektronik cihaz oluşturabileceğiniz tek şirkettir. Bu mat siyah kaplama laptop çok sınırlı sayıda üretilmiş olan bir MacBook Pro modelidir. Cihaz özel mat bir ekrana sahiptir.

    Not:Bir şukuyu ekgib etmeyin sizin için araştırdım emeğe saygı. Önlere çıkalımda daha çok insan bilgilensin ve kuzen gibişi okuyacağınıza yararlı yazılar okuyunda ortamlarda insanlarla konuşacak bir konunuz olsun genel kültürünüz artsın.

    Daha fazla bilgilenmek isterseniz diğer entryme bakabilirsiniz: http://www.incisozluk.com.tr/e/177581872/
    ···
   tümünü göster