/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    Evet içine kapanık olmak asosyal olmak kötü diyenler varsa gelmesin amk.

    Bu gibtiğimin dünyasında bir kız seversin sana bir sürü dert açar hele bir de sevgine karşılık bulamazsan gittikçe çekilmez hal alır çektiğin acılar umudunu kaybedersin üzülürsün.

    Yaşadıklarını anlatmak için birilerini ararsın tercihin dostum dediğin insanlar olur senin küçük de olsa içinde kalan umudunu kırarlar veya seni dinlemezler sıkıcı gelirsin etrafında kimsenin olmadığını fark edersin yine üzülürsün.

    Her şeyi unutmak istersin bir hobi edinmeye kalkarsın bir tane huur çocuğu gelir bütün hevesini kırar dalga geçer her ortamda vardır bu huur çocuğundan yine kırılır üzülürsün.

    Kısacası beyler buradaki çoğu panpam dışında dışarıdaki insanların çoğu yavşaktır bir yolunu bulur üzerler sizi. Ben demiyorum ki sabahtan akşama kadar ferre izleyip çavuşu tokatlayın. Gidin geleceğinizi kazanın amk çalışın ileride kimseye muhtaç olmamak için. Yeni bir dil öğrenin bir yabancı dil biliyorsanız ikincisini öğrenin. Müzik dinleyin müzik yapın beyler belli bir süre sonra her canınız sıkıldığında size yardımcı olur (gitar çalmayı internetten kendim öğrendim öğrenilmesi gerçekten kolay ve zevkli bir şey). internette binlerce spor yapmak için alet program vesaire var gidin bakın bir tanesine bütçenizin yettiğince alın spor yapın.

    Kısacası beyler mutlu olmak için kimseye ihtiyacımız yok. O huur çocuklarına kendi kendimize yetebileceğimizi gönderelim inci sözlük ailesi olarak. Saygılar.
    ···
   tümünü göster